; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Cioran, totul despre bărbatul din viaţa ei! Viitorul tată al copilului ei mai are un băiețel

Cristina Cioran, totul despre bărbatul din viaţa ei! Viitorul tată al copilului ei mai are un băiețel

07 May 2021

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei! Vedeta TV se bucură de fiecare moment și puțin timp o mai desparte de clipele în care își va ține primul copil în brațe.

Cristina Cioran așteaptă o fetiță alături de partenerul ei de viață. Aceasta a preferat de fiecare dată să fie discretă atunci când a venit vorba de bărbatul care o va face mamă pentru prima oară. Într-un interviu acordat publicației OkMagazine, Cristina Cioran a vorbit deschis despre momentul în care ea și Alex și-au dat seama că își doresc un copil, dar și când s-a terminat fosta ei relație.

 
„Acea relaţie s-a terminat de când l-am cunoscut pe Alex, pentru că ne-am îndrăgostit pur şi simplu. Şi asta ne-am dorit de la început eu şi Alex: să avem copii, să ne căsătorim, să fim împreună. Şi da, ca să revin la întrebarea ta, îmi e teamă că nu voi avea răbdare. 
În jurul meu, culmea, am prietene de 42, 44 şi 45 de ani care au rămas însărcinate, toate anul ăsta. Asta e lumea în care trăim. M-am gândit şi eu, e adevărat: când copilul va avea 10 ani, eu voi avea 50 şi ceva. Aşa, şi? Eu nu mă văd o tăntiţă cu batic pe cap. Ah, dacă îmi flutură vântul în decapotabilă, da, mă văd cu batic pe cap. Altfel, nu (râde). Eu mă văd cool la o vârstă înaintată, cu copiii după noi, pe o insulă la soare, bând un pahar de vin. Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum. Te-ai gândit că va fi un tată bun văzându-l cum e cu copilul lui? Da. Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie.
E un om foarte bun, nu văd ce ar putea fi problematic. Normal că oamenii se mai ciondănesc, nici nu ar fi bună viaţa altfel. Dacă am fi tot timpul de acord, am fi un neam de zen, nu e cazul. (râde) Noi suntem balcanici', a spus Cristina Cioran.
 Vezi galeria foto >

Iubitul Cristinei mai are un băiețel

Cristina Cioran se obișnuiește deja cu grija unui copil, dat fiind faptul că partenerul ei are un copil dintr-o fostă relație. Se pare că relația lor este una foarte frumoasă:
„Foarte bine. Este iubăreţ, se ataşează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai creşte. (râde) E foarte drăgălaş şi un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi', a mai adăugat vede

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare