; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Cioran şi Paula Chirilă le invită la concurs pe “dragele lor prietene”

27 February 2013

De 8 Martie, emisiunea Draga mea prietenă' (Kanal D) premiază prietenia într-un concurs care este în plină desfăşurare. Astfel, telespectatoarele care scriu pe pagina de Facebook a emisiunii ce înseamnă pentru ele cuvintele Draga mea prietenă' sau povestesc o întâmplare cu cea mai bună prietenă a lor vor fi invitate în emisiune sau vor fi premiate cu o ieşire în oraş ca între fete'.

„Vă aşteptăm în număr cât mai mare să ne spuneţi cine este draga voastră prietenă. Cum pot lega femeile, între ele, o prietenie frumoasă. Vrem să ne spuneţi dacă există o reţetă pentru o prietenie sinceră între femei, dacă prietena cea mai bună este pentru voi mai mult decât o soră, care vă este alături în situaţii bune sau rele, care vă sfătuieşte de bine sau vă critică când greşiţi. Vrem să aflăm totul, de la voi!', a spus Paula.

Dovada clară că o prietenie între două femei este indestructibilă o demonstrează şi cele două prezentatoare ale emisiunii difuzate de Kanal D, Cristina Cioran şi Paula Chirilă, acestea petrecându-şi mereu timpul liber împreună şi dându-şi sfaturi una celeilalte atunci când e cazul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare