Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Cioran și fostul iubit, Alex Dobrescu, scandal în mijlocul străzii. Actrița plângea, iar el o amenința cu Poliția

Cristina Cioran și fostul iubit, Alex Dobrescu, scandal în mijlocul străzii. Actrița plângea, iar el o amenința cu Poliția
8

de Roxana Mirea,

Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alex Dobrescu, au fost protagoniștii unui scandal de proporții, în mijlocul străzii. Actrița a izbicnit în lacrimi, în timp ce tatăl fiicei ei avea o reacție nervoasă, amenințând-o că va chema Poliția. În momentul în care a sesizat că este filmat, Alex Dobrescu s-a enervat și mai tare.

Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alex Dobrescu, scandal în mijlocul străzii

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit, iar acum ea își crește singură fetița. Așadar, vedeta trece prin mai multe schimbări după despărțirea de partenerul ei, care și-a refăcut viața cu Diana, o fată în vârstă de 20 de ani.

Acum, Cristina Cioran și fostul ei iubit, Alex Dobrescu, au fost surprinși în timpul unui scandal de proporții. Designerul i-a cerut o cheie, iar apoi a amenințat-o pe celebra actriță că va chema Poliția. Cristina Cioran a început să plângă, fiind însoțită de un bărbat. Imaginile au fost surprinse de camerele de filmat ale Kanal D.

Chem poliția că vrei să intri cu forța în casă! Dă-mi cheia și pleacă de aici!”, îi spune Alex Dobrescu Cristinei Cioran, potrivit wowbiz.ro.

Nu am cheie”, i-a spus actrița, plangând.

În momentul în care a realizat că e filmat, Alex Dobrescu s-a enervat și mai tare și le-a adresat injurii jurnalisților de la Kanal D. S-a apropiat de geamul mașinii în care se aflau și i-a scuipat. Puteți vedea imagini AICI.

Cristina Cioran, prima reacție după despărțirea de Alex DobrescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu cine s-a mutat Cristina Cioran

Cristina Cioran traversează o perioadă plină de schimbări. Relația ei cu tatăl fiicei sale s-a destrămat, așa că vedeta a fost nevoită să recurgă la o serie de schimbări, de dragul micuței sale. Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, care o ajută foarte mult să aibă grijă de Ema.

Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic, asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine”, a spus Cristina Cioran, într-un interviu pentru ego.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton