Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Cioran a ajuns la capătul puterilor din cauza fostului iubit. Vedeta i-a transmis un mesaj, cu lacrimi în ochi

Cristina Cioran a ajuns la capătul puterilor din cauza fostului iubit. Vedeta i-a transmis un mesaj, cu lacrimi în ochi
14

de Cristina Țapu,

Cristina Cioran nu a mai putut rezista și a izbucnit în plâns la un eveniment monden. Vedeta traversează momente dificile din cauza fostului ei iubit, pentru care a obținut un ordin de protecție valabil timp de 10 luni. Într-un interviu recent, Cristina Cioran îi transmite un mesaj fostului său partener de viață, tatăl copilului ei, dezvăluind fără ocolișuri adevărul despre suferința profundă pe care i-o cauzează.

Cristina Cioran, în lacrimi din cauza lui Alex Dobrescu

Când credea că viața ei se va schimba radical, mai ales odată cu venirea pe lume a Emei, Cristina Cioran nu poate să se bucure cu adevărat de liniște, deoarece ultima perioadă a fost extrem de tumultuoasă pentru ea. Vedeta a făcut publice toate momentele de groază prin care a trecut în relația cu partenerul ei, tatăl fetiței, atât în timpul poveștii lor de iubire, cât și după ce au decis să se despartă.

Cristina Cioran, în lacrimi la TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Deși recent a obținut un ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, interzicându-i acestuia să se apropie de ea și de fetița lor pentru o perioadă de 10 luni, deoarece a prezentat instanței dovezi ale agresiunii, bărbatul nu se lasă și continuă să o caute.

Nu s-a terminat, încă mă caută, încalcă permanent un ordin de restricție și e doar în detrimentul lui, acum încearcă intimidări prin terți, prieteni, cunoscuți, vrea să-i ridic interdicțiile, dar asta nu se poate”, a declarat Cristina Cioran, într-un interviu acordat pentru Spynews.ro.

Alex Dobrescu contrazice acuzațiile aduse de Cristina Cioran

„Vreau să-mi continui viața, să-mi trăiesc viața, vreau să încerc să iau cei mai bun din această experiență, să-mi cresc fetița, ea e pionul principal, măcar aici a avut dreptate Alex, el nu mai e pe locul 1. Îmi pare rău pentru el, un băiat atât de deștept, dar unde e multă inteligență e și multă prostie”, a declarat Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi.

Alex Dobrescu este de părere că acuzațiile Cristinei Cioran sunt total nefondate și susține că el nu este o persoană agresivă, din contră. Mai mult decât atât, Alex susține că și-a găsit marea dragoste, în persoana unei femei cu peste un deceniu mai tânără care este dispusă să-i devină soție dacă primește un inel scump, de aproximativ 50.000 de euro.

Sursă foto: Instagram Cristina Cioran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton