Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Cioran iubește din nou după despărțirea de Alex Dobrescu. Are propria afacere și este mult mai tânăr decât ea

Cristina Cioran iubește din nou după despărțirea de Alex Dobrescu. Are propria afacere și este mult mai tânăr decât ea
11

de Cristina Țapu,

Cristina Cioran se află într-o nouă relație sentimentală, după despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale. Vedeta a dezvăluit că se bucură de o poveste de iubire alături de un om de afaceri. Iată detaliile!

Cristina Cioran are un nou iubit după despărțirea de Alex Dobrescu

Timp de câțiva ani, Cristina Cioran a fost într-o relație cu Alex Dobrescu, o relație care aproape că a dus la căsătorie. După o despărțire tumultuoasă, vedeta l-a acuzat pe Dobrescu de violență și a solicitat un ordin de restricție împotriva lui. Acum, acesta nu are voie să se apropie nici de ea, nici de fiica lor, Ema.

Cristina Cioran a lăsat în urmă relația tumultoasă cu Alex Dobrescu și iubește din nou. Actrița a dezvăluit că acesta are propriile afaceri și este mult mai tânăr decât ea.

cristina-cioran-in-lacrimi-la-tv.-cum-a-afectat-o-despartirea-de-tatal-fetitei-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Da, sunt cu cineva acum. Este o persoană deosebită. E un om care chiar are afaceri, este mult mai tânăr decât mine și este extrem de atașat și de Ema! Cât de curând ne vom muta din România”, a dezvăluit Cristina Cioran, conform Cancan.

În plus, Cristina Cioran a subliniat că nu-l va ierta niciodată pe Alex Dobrescu și nu va accepta ca acesta să se implice în viața fiicei sale, Ema.

Alex Dobrescu este de părere că acuzațiile Cristinei Cioran sunt total nefondate și susține că el nu este o persoană agresivă, din contră.

Mai mult decât atât, Alex susține că și-a găsit marea dragoste, în persoana unei femei cu peste un deceniu mai tânără care este dispusă să-i devină soție dacă primește un inel scump, de aproximativ 50.000 de euro.

„Nu îl voi ierta niciodată și nu există nicio urmă de reconciliere. Bine că am scăpat! Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii. Important este că fetița e bine. Iar dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament dupa ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema. Eu chiar l-am iubit! Dar Ema are un alt tată acum. Bine că am scăpat”, a subliniat aceasta, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram Cristina Cioran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton