Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Cioran, un nou ordin de protecție împotriva tatălui copilului ei. Decizia, după ce Alex Dobrescu a făcut show la tribunal

Cristina Cioran, un nou ordin de protecție împotriva tatălui copilului ei. Decizia, după ce Alex Dobrescu a făcut show la tribunal
9

de Redactia Tvmania

Victorie pentru Cristina Cioran! Actrița a obținut prelungirea ordinului de protecție împotriva fostului partener, Alex Dobrescu. Astfel, acesta nu se poate apropia de ea și de fiica lor pentru următoarele zece luni. Alex Dobrescu a avut o reacție uimitoare și a decis să protesteze, fără tricou, chiar în fața instanței de judecată și în fața reporterilor prezenți.

Alex Dobrescu nu are voie să se apropie de Cristina Cioran și fiica sa, Ema

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au reintâlnit în sala de judecată. Cristina a făcut apel împotriva deciziei magistraților de a nu prelungi ordinul de protecție împotriva lui Alex. Apelul ei a avut succes, dându-i speranță că va fi în siguranță. Cristina se temea pentru propria ei siguranță, știind că fostul ei partener ar putea să apară în orice moment. În plus, voia să protejeze micuța Ema de orice agresiune din partea tatălui ei.

cristina-cioran-in-lacrimi-la-tv.-cum-a-afectat-o-despartirea-de-tatal-fetitei-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Am o echipă de avocați. Credeam că e foarte simplu, credeam că probele video sunt suficiente, doar că nu au fost, pentru că ele nu au fost acceptate de instanță din varii motive. Dosarul acela a putut fi consultat acolo pe loc, poate că nu ar fi fost rău să cerem amânare pentru că ordinul mergea în continuare„ povestea Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Alex Dobrescu, spectacol în fața instanței de judecată

Alex Dobrescu a făcut spectacol nu doar prin declarațiile controversate, ci și prin decizia de a protesta chiar în fața tribunalului. Fostul partener al Cristinei Cioran a decis să renunțe la tricou, în semn de supărare. După câteva minute, acesta s-a îmbrăcat, iar spectacolul grotesc a ajuns la final.

Alex Dobrescu este de părere că acuzațiile Cristinei Cioran sunt total nefondate și susține că el nu este o persoană agresivă, din contră. Mai mult decât atât, Alex susține că și-a găsit marea dragoste, în persoana unei femei cu peste un deceniu mai tânără care este dispusă să-i devină soție dacă primește un inel scump, de aproximativ 50.000 de euro.

Judecătorii au decis să prelungească oridinul de protecție, iar lui Alex Dobrescu îi este interzis să se apropie de Cristina și de fiica pe care o are împreună cu actrița. Cristina a răsuflat ușurată după ce a aflat verdictul și a transmis un mesaj prin intermediul paginii personale de Instagram.

„Vă mulțumesc pentru susținere. S-a admis cererea, deci acest individ va purta brățară la picior și mi s-a încredințat fiica. Are ordinul de restricție și față de copil, așadar, așa cum am spus, am avut încredere în justiție și așa cum v-am spus, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele. S-a admis cererea. Sunt foarte emoționantă și foarte fericită. E bine”, a scris Cristina Cioran.

Sursă foto: Instagram Cristina Cioran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton