; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Cioran a născut prematur (1)

Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru fetița mea!”. În ce stare se află acum

19 July 2021

Cristina Cioran trece prin momente cumplinte de câteva ore! Vedeta a anunțat în lacrimi, în mediul online, duminică seara că a născut prematur și și-a implorat urmăritorii să se roage pentru ea și pentru fiica ei.

Cea mai mare bucurie a vieții ei s-a transformat în momente cutremurătoare pentru Cristina Cioran! Actrița în vârstă de 43 de ani a adus-o pe lume pe fiica sa înainte de termen. Micuța trebuia să vină pe lume în luna septembrie, însă se pare că a venit pe lume la doar 7 luni. 

De pe patul de spital, Cristina Cioran, care a adus pe lume o fetiță, și-a implorat urmăritorii din mediul online să se roage pentru viața micuței Ema. 

„Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea, mai mult pentru ea!', a declarat în lacrimi Cristina Cioran.

Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran

La câteva ore de la postarea primului mesaj, Cristina Cioran a revenit în mediul online cu noi vești referitoare la starea sa și a bebelușei sale:
„Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine, respiră singurică, abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul ani din viața mea e la fel de neașteptat. Mulțumesc pentru susținere', a dezvăluit Cristina Cioran, cu lacrimi în ochi, pe Instagram.

Fetița a venit pe lume la 29 de săptămâni

Cristina Cioran aștepta la vârsta de 43 de ani primul ei copil. Actrița era însărcinată în 7 luni și a născut prematur la 29 de săptămâni de sarcină. Cu toate că a fost activă profesional, Cristina Cioran a dezvăluit public că se confruntă cu câteva probleme de sănătate care nu îi vor permite să nască natural:

„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile. Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare', a povestit, recent, Cristina Cioran, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare