; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Cioran a fost externată din spital. Ce se întâmplă cu fetiţa

Cristina Cioran a fost externată din spital. Ce se întâmplă cu fetiţa

22 July 2021

Cristina Cioran a născut prematur duminica aceasta și, se pare că la doar 3 zile de la acel moment, vedeta a fost externată. 

Cu toate astea, micuța sa Ema, care trebuia să vină pe lume în septembrie, a rămas în spital, internată la terapie intensivă. Fetița are în prezent 2 kilograme și trebuie să rămână în următoarea perioadă sub atenta supraveghere a medicilor. 

„Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator. Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de 5 anișori deja. Știu ce mă așteaptă', a declarat iubitul Cristinei, Alexandru Dobrescu, pentru Playtech.ro.

Atât Cristina Cioran, care a dezvăluit recent din ce cauză a născut prematur, cât și partenerul acesteia, sunt încrezători că totul va fi bine și speră ca micuța să aibă o evoluție bună:

„Cristina s-a externat singură. Fetița o să mai stea încă două săptămâni în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme. O să botezăm și copilul. Ne-am planificat ca în iarnă să se întâmple acest lucru. Credem în puterea divină, normal, dar asta nu înseamnă că vrem să botezăm fetița acum, urgent. Până atunci vrem să fim sănătoși și cu toții bine, a mai precizat proaspătul tătic, pentru sursa citată anterior.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare