Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. Ce nume va purta

Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului. Ce nume va purta

de Redactia Tvmania

Cristina Cioran așteaptă primul ei copil la vârsta de 43 de ani. 

Prezentă în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro Tv, acolo unde are o rubrică săptămânală, Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă:

„Abia aștept să îl țin în brațe! Am niște emoții!”, a spus prezentatoarea înainte de anunț. E fetiță! Voi avea o fetiță pe care abia o aștept!”, a spus Cristina Cioran vizibil emoționată” .

În ceea ce privește numele, Cristina Cioran nu a oferit încă foarte multe detalii, însă a mărturisit că și-a făcut deja o listă.

„Ne-am făcut o listă de nume. Numele va fi scurt. Nu vreau să se prescurteze cu diminutive”,  a mai precizat prezentatoarea.

Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, cel cu care va avea copilul, și-au confirmat relația la finalul lui 2020. Cei doi formează un cuplu de șapte luni, dar Cristina nu a vrut să dea mai multe detalii despre viitorul tată al copilului ei. 

„Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment”. 

Despre momentul când l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu, Cristina Cioran a spus:

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început’, a spus Cristina în decembrie 2021, tot într-un interviu difuzat la „Vorbește lumea”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton