Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, poze de colecție alături de mama ei biologică: „Mămică, să fii fericită!”

Cristina Ciobănașu, poze de colecție alături de mama ei biologică: „Mămică, să fii fericită!"
9

de Andreea Laciu,

Cristina Ciobănașu a apărut cu ani în urmă în emisiunea Dansez pentru tine, acolo unde a fost remarcată de Ruxandra Ion. "Mama telenovelelor românești" a luat-o cu ea la București, dar puțini știu cum arată și mama biologică a actriței.

Cu ani în urmă, Cristina Ciobănașu a fost unul dintre cazurile umanitare din cadrul emisiunii Dansez pentru tine. Locuia în condiții grele împreună cu fratele ei și bunica lor, căci părinții munceau din greu în străinătate. Alex Velea a luptat atunci pentru visul ei, iar Ruxandra Ion i-a schimbat total viața când a decis să o ia în București.

Cristina Ciobănașu și mama ei biologică, poze de colecție

În prezent, tânăra actriță este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră, dar nu a uitat de cei care i-au dat viață, așa că ține o legătură strânsă cu părinții ei biologici.

Azi a fost ziua mamei. La mulți ani și aici, mămica! Să fii fericită, căci de iubire ai parte din plin, Elena Ciobănașu”, este mesajul postat recent de Cristina Ciobănașu, pe rețelele de socializare.

cristina-ciobanasu-si-mama-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Reîntâlnire emoționantă cu părinții ei

Recent, de Sfinții Constantin și Elena, actrița s-a reîntâlnit cu ambii părinți biologici. Prezent a fost și iubitul Cristinei Ciobănașu, semn că Alexandru a fost primit cu brațele deschise în familie.

„Numai sărbătoriți la noi în familie, așa că am petrecut timp de calitate împreună weekendul ăsta, dacă tot ne-am reunit cu această ocazie. Am avut în agenda celebrărilor o doamnă (chiar pe mama), pentru că da, este o Elena veritabilă. Și am avut și un Constantin (al doilea prenume al lui Tudor), ca să fie totul ca la carte. Ah, și ca să fie totul complet, m-am bucurat enorm că ne-a vizitat și tata, iar echipa a fost în formulă completă. La mulți ani, dragilor! Vă iubim tare mult”, a anunțat atunci Cristina Ciobănașu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton