Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu, noi detalii despre relația cu iubitul ei. Cu ce se ocupă Alexandru

Cristina Ciobănașu, noi detalii despre relația cu iubitul ei. Cu ce se ocupă Alexandru
6

de Roxana Mirea,

După ce s-a despărțit de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Mureșan. Recent, actrița a vorbit despre relația sa cu iubitul ei. Iată cu ce se ocupă Alexandru.  

Cu ce se ocupă iubitul Cristinei Ciobănașu 

Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman și a început o relație cu Alexandru Mureșan. Cei doi au o relație discretă, dat fiind faptul că noul iubit al actriței nu este obișnuit cu lumina reflectoarelor. Alexandru Mureșan este medic stomatolog. 

Chiar dacă activează în domenii diferite, Cristina Ciobănașu și iubitul ei au grijă să petreacă timp de calitate împreună, chiar dacă nu le este ușor să își sincronizeze programele.   

„Suntem foarte bine, ne bucurăm unul de celălalt, avem plecări împreună. Încercăm să găsim timp și pentru noi, fiecare este în domeniul lui și este mai greu să ne sincronizăm. 

De obicei seara, dacă nu sunt la evenimente, încercăm să ne sincronizăm, să ieșim în oraș, să ieșim cu prietenii, să ieșim la o cină romantică și așa mai departe”, a spus Cristina Ciobănașu pentru ego.ro.  

cu-ce-se-ocupa-iubitul-cristinei-ciobanasu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Nu îl las să își practice meseria acasă” 

Cristina Ciobănașu nu se mai confruntă cu teama de dentist, mai ales că acum știe că este pe mâini bune. Iubitul său are grijă ca zâmbetul ei să fie impecabil.  

„În copilărie îmi era foarte frică pentru că am fost foarte chinuită, ca să zic așa, dar cu vârsta am realizat că este necesar. Merg la doctor la fel ca toată lumea! Merg la el, dar niciodată nu îl las să își practice meseria acasă! Îmi fac programare: „Zi-mi când ai liber și vin la cabinet să faci intervenția!”. 

Sunt foarte liniștită pentru că mă cunoaște foarte bine și își dă seama după grimase dacă mă doare pe bune sau doar mă prefac că mă doare pentru că mi s-a făcut sete, spre exemplu. 

Din punctul acesta de vedere, este beton să ai iubit medic! În niciun caz! (n.r. nu îi este frică). În plus, nu mi-ar face niciodată ceva care să mă facă nefericită sau care să mă facă să sufăr, mă iubește!” a mai povestit actrița.  

În ceea ce-l privește pe Vlad Gherman, acesta și-a refăcut și el viața sentimentală și este foarte fericit alături de Oana Moșneagu. Cei doi s-au logodit recent.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton