; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Ciobănașu, noi detalii despre despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu, noi detalii despre despărțirea de Vlad Gherman: „A fost ciudat să mă adaptez” | EXCLUSIV

18 May 2021

La 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu își deschide sufletul și vorbește despre perioada care a urmat după despărțirea de cel care i-a fost partener timp de 9 ani.

 

Cristina Ciobănașu mărturisește că a fost o perioadă foarte grea după despărțirea de Vlad Gherman, dat că timpul reușește să le vindece rănile:

„A fost… ciudat să mă adaptez la o viață fără el. Am fost împreună atâția ani și în tot acest timp am făcut totul împreună încât inițial am fost foarte debusolată. Îi simțeam lipsa în fiecare moment și era cu atât mai greu să mă pun pe picioare când vedeam că și el trece prin același lucru. Deși a fost mai dureros așa, am ales să ne fim alături unul altuia și vorbeam la telefon aproape în fiecare zi, ne încurajam unul pe celălalt că o să fie bine. La sfârșitul lunii martie mi-a dedicat piesa pe care a lansat-o abia în aprilie. Am plâns împreună, am rememorat momentele frumoase petrecute împreună și am conștientizat cât de norocoși am fost să trăim o așa poveste. A fost o perioada foarte grea dar acum suntem din ce în ce mai bine amândoi și am ales să rămânem prieteni, să ne fim alături ori de câte ori avem nevoie unul de celălalt', a povestit Cristina Ciobănașu.

 Vezi galeria foto >

Cum colaborează Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman în plan profesional

Deși în plan personal știm deja că cei doi au pornit pe drumuri separate, Cris și Vlad continuă să fie colegi de muncă. Cei doi filmează în continuare pentru al doilea sezon al serialului „Adela', dar și pentru emisiunea „Cultour' de la Happy Channel'. Cu toate acestea, Cristina Ciobănașu spune că nu a pus niciun fel de barieră sentimentală între ea și fostul logodnic:

„O barieră nu prea are cum să existe pentru că sentimentele încă sunt acolo, dar am învățat împreună cum să facem să funcționăm la locul de muncă. Nu a fost ușor, deloc, dar am reușit. Ne-au ajutat foarte mult și familia, prietenii, colegii care ne-au fost alături. Ba chiar am rămas prieteni cu prietenii și familia celuilalt, lucru care ne-a făcut să nu simțim desprinderea atât de puternic, nu ne-am simțit excluși, ceea ce e mare lucru', a mai spus Cristina Ciobănașu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare