Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Ciobănașu este gata să îmbrace rochia de mireasă la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman. Când va avea loc evenimentul

Cristina Ciobănașu este gata să îmbrace rochia de mireasă la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman. Când va avea loc evenimentul
17

de Cristina Țapu,

Cristina Ciobănașu este un nume cunoscut deja în lumea filmului din România. Are o carieră de succes, iar artista plănuiește schimbări importante în viața sa. Recent, Cristina a dezvăluit că este pregătită să ajungă în fața altarului și să devină soție și a oferit detalii despre viața sa personală.

Cristina Ciobănașu este pregătită de nuntă

Cristina Ciobănașu se numără printre cele mai recunoscute și apreciate actrițe din țara noastră. Pe lângă dedicarea ei în domeniul actoriei, vedeta este o prezență constantă pe micul ecran.

Viața ei personală este la fel de împlinită, având un partener cu care se înțelege de minune. Alături de Alexandru Mureșan, Cristina formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar relația lor pare să se consolideze pe zi ce trece. Această evoluție a fost confirmată chiar de către actrița care se gândește din ce în ce mai serios la perpectiva căsătoriei.

cristina-ciobanasu (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Într-un interviu recent, Cristina Ciobănașu a fost extrem de deschisă și a discutat despre relația sa de iubire cu Alexandru Mureșan, partenerul ei. Cei doi par să traverseze o perioadă fericită și radiază de bucurie, așadar fanii se întreabă când își vor uni destinele. Cristina a menționat că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, însă nu a dezvăluit în mod concret o dată.

„Am vorbit și noi (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine unde suntem încât nu ne grăbim nicăieri”, a subliniat Cristina, conform Wowbiz.

Vlad Gherman și Oana MoșneaguIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu timp de nouă ani

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit o poveste de dragoste minunată timp de aproximativ 9 ani. Chiar dacă păreau fericiți împreună, relația lor s-a încheiat la începutul anului 2021, surprinzând pe toată lumea.

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar cei doi sunt acum colegi de platou și pot colabora fără probleme. În plus, Cristina Ciobănașu a subliniat că se înțelege bine și cu aactuala logodnică a fostului iubit, actrița Oana Moșneagu.

Sursă foto: Instagram Cristina Ciobănașu – Vlad Gherman

Citește și;

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton