; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina e sărbătorită, diseară, în “Pariu cu viaţa”

20 March 2013

Diseară, în “Pariu cu viaţa”, serial difuzat de la ora 21.30, la Pro TV, Anca şi Vlad se mută împreună, iar prietenii îi pregătesc Ancăi o petrecere surpriză cu tort, baloane, muzică şi multă distracţie.

“Vlad (Vlad Gherman) îi face o petrecere surpriză acum pentru că Anca (Cristina Ciobănaşu) a fost bolnavă de ziua ei, cu câteva luni în urmă. Ca la orice petrecere surpriză, Ancuţa se emoţionează tare şi e fericită că are un iubit atât de atent şi prieteni buni”, a povestit Cristina Ciobănaşu despre episodul din seara asta.

La petrecere, lucrurile se precipită în ceea ce priveşte triunghiul amoros format din Ioana (Alina Eremia), Andrei (Dorian Popa) şi Liviu (Liviu Teodorescu).

“La petrecerea Ancăi, tinerii propun să se joace Adevăr sau provocare, Anca fiind cea care o provoacă pe Ioana. Ea îşi doreşte mult ca Ioana şi Andrei să se împace şi îi pune să se sărute, chiar dacă Liviu este de faţă. De aici, lucrurile se înrăutăţesc, complicând şi mai mult situaţia, iar personajul meu este prins la mijloc”, a povestit Alina Eremia.

Ce mai face Sore în serial

Sara (Sore Mihalache) este nemulţumită de viaţa ei şi reuşeşte treptat să creeze momente tensionate atât în cadrul trupei, cât şi în relaţia cu Cristi.

“Sara va trece prin momente foarte dramatice, este pusă într-o situaţie aparent fără ieşire. Veţi vedea cum poate decădea o persoană atunci când refuză să mai lupte şi cât de mult îi afectează pe cei din jur, dar mai ales pe ea”, a spus Sore.

Tot în episodul de diseară, Cristina şi Vlad sunt protagoniştii unei coregrafii speciale pe ritmul piesei “Up Where We Belong”, iar Bucu devine suplinitorul Ralucăi (Adela Popescu) la ora de Teorie Muzicală.

anca-si-vlad-roses

Picture 1 of 7


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare