; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

77396583_534610600470253_2699140192680240192_n

Cristina Ciobănașu, actrița din „Sacrificiul”, și-a schimbat look-ul. Cum arată acum

27 May 2020

După ce se pare că distribuția serialului „Sacrificiul' a revenit temporar pe platourile de filmare pentru a filma ultimele secențe ale sezonului 2, se pare că actrița Cristina Ciobănașu a decis să facă o schimbare radicală de look, având în vedere că a avut părul roșcat pentru serialul „Fructul oprit' și ulterior pentru „Sacrificiul', ambele difuzate de Antena 1 și produse de Ruxandra Ion. 

Actrița le-a povestit prietenilor ei virtuali, într-un InstaStory, că era nerăbdătoare să-și schimbe culoarea părului, dar că aceasta este doar o fază, deoarece nuanțele de roșu ies cel mai greu din păr.

„Cât am așteptat acest moment! M-am vopsit. Sunt foarte fericită. Culoarea nu este finală, pentru că a fost foarte greu să scoatem pigmentul de roșu din păr. Voi ajunge la culoarea pe care mi-o doresc eu treptat. Acesta a fost primul pas. Probabil că va trebui să mă mai vopsesc de vreo două-trei ori… Cert este că mi-am dorit foarte tare să fac o schimbare. Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns. M-am bucurat destul și am vrut să fac o schimbare. În timp vreau să mă întorc la culoarea mea naturală', a mărturisit Cristina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare