; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Criss 2

Cristina Ciobănașu a împlinit 20 ani

25 September 2016

Cristina Ciobănașu, vedeta Happy Channel, a împlinit 20 ani pe 24 septembrie. La 8 ani de la debutul său în televiziune, Criss se poate mândri cu o carieră artistică promițătoare: cinci roluri importante în seriale de televiziune și zeci de concerte live cu trupa LaLa Band.

[Not a valid template]

La doar 20 ani, Criss prezintă emisiunea COOLturală Happy Day de la Happy Channel, alături de Vlad, Rapha și Carmen Brumă, în cadrul căreia vin cu noutăți din muzică, filme, teatru și concerte, cu sfaturi de sănătate, tipsuri de styling, programe de fitness și rețete delicioase, transmise telespectatorilor într-o manieră amuzantă, neconvențională și prietenoasă.

Totodată, Criss face parte din One Band, trupă fondată împreună cu iubitul și colegul ei, Vlad, și este studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

“Primii 20 ani din viața mea au fost atât de frumoși, iar ultimii 8 ani au fost de-a dreptul fabuloși și i-am trăit foarte intens. Sunt încrezătoare și happy pentru noua etapă din viața mea, cu 20+ și cred că the best is yet to come! :)”, spune Criss.

Te-ar putea interesa și:

1. FOTO| Criss și Vlad (Happy Channel) au mers în vacanță în Portugalia și Franța

2. Anca Țurcașiu, Carmen Tănase şi Cristina Ciobănașu sunt imaginea Happy Channel

3. FOTO: Criss Ciobănașu și Vlad Gherman s-au logodit

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare