; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Bălan, mândră de gemenii ei (1)

Cristina Bălan, mândră de gemenii ei. Toma și Matei, pasionați de echitație, la cei aproape 8 ani ai lor

21 April 2021

Cristina și Gabriel Bălan au motive să fie încântați de felul în care s-au dezvoltat copiii lor, gemenii Toma și Matei. Cei mici, care au acum aproape opt ani, s-au născut cu sindromul Down, dar asta nu i-a oprit pe părinții lor să îi integreze în tot felul de activități educative și de dezvoltare.

În prezent, băieții sunt pasionați de echitație, iar Cristina Bălan a publicat pe contul de Facebook câteva imagini cu Toma și Matei.

 

 Vezi galeria foto >

„Dar cine e asortat, la pantofi, cu șaua frumoasei căluțe? Până și Freya a observat și a ținut să puncteze. În a doua imagine, avem un foarte talentat călăreț care poate să și numere în timp ce o strunește pe Freya.

Da, Freya e preferata lor. Și acasă e pomenită, mai ales când mami sau tati sunt pe post de….căluț', a scris Cristina Bălan în dreptul imaginilor cu gemenii ei.

Cristina Bălan a câștigat trofeul „Vocea României' în cel de-al cincilea sezon al showului de la Pro TV. Cea mai mare parte din premiul de 100 de mii de euro a mers către tratamentele și terapiile de care au nevoie cei mici.

Fosta solistă a trupei Impact este fericită că băieții fac progrese și sunt foarte sănătoși. De curând, artista s-a lăudat, tot pe Facebook, cu faptul că cei mici știu să scrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare