Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Bălan, imagini emoționante de la aniversarea gemenilor ei. Matei și Toma au avut parte de o petrecere pe cinste

Cristina Bălan, imagini emoționante de la aniversarea gemenilor ei. Matei și Toma au avut parte de o petrecere pe cinste
16

de Roxana Mirea,

A fost sărbătoare mare în familia Cristinei Bălan. Gemenii ei au împlinit 11 ani, iar artista le-a dedicat un mesaj emoționant. Matei și Toma s-au bucurat de o petrecere ca la carte, dar și de o ieșire la film, alături de bunica lor. Cristina Bălan a publicat și imagini de la petrecerea de ziua gemenilor.

Cristina Bălan, petrecere de ziua gemenilor ei 

Cristina Bălan a câștigat trofeul „Vocea României” în cel de-al cincilea sezon al showului de la Pro TV. Ea și soțul ei, Gabriel Bălan, au trei copii împreună, pe gemenii Toma și Matei, care s-au născut cu Sindromul Down, și pe Nadeea Sofia, care a fost botezată anul trecut. 

Duminică, 11 august, Matei și Toma u împlinit 11 ani și au avut parte de o petrecre pe cinste. Cristina Bălan a publicat imagini de la petrecere, alături de un mesaj emoționant dedicat gemenilor ei.   

„Sărbătoare dublă, în familia noastră! 

Supergemenii Matei și Toma au împlinit, ieri 11 Aug, 11 ani. O cifra magică, la fel ca ei doi. Pentru că ieri le-am dedicat toată ziua și nu am vrut să petrec timp pe telefon, postez astăzi cam cum am sărbătorit. 

Am început de dimineață, cu urările cuvenite, am petrecut timp împreună, ne-am jucat. La amiază am culcat mezina și am fugit cu sărbătoriții și bunica Miki la film.  

Înainte de film ne-am delectat cu niște plăceri culinare, apoi ne-am uitat la o animație drăguță și am plecat spre casă, unde ne așteptau tati și ceilalți bunici, cu baloane și alte pregateli. S-a suflat în tort, s-a mâncat tort, s-a dansat (n-aveai încotro, de țânțari), s-a făcut baie în piscină, s-a tot. Băieții chiar au fost răsfățați la tot pasul. Lucru care continuă și astăzi, împreună cu copilașii de la after. 

La mulți ani, iubiții mei! V-am scris și epistolă, e salvată în notes, dar am ales să postez așa și să va spun personal ce însemnați pentru mine și cât va iubesc. La mulți ani, să ne trăiți sănătoși și plini de idei, cum sunteți și acum! 

Las aici și câteva imagini cu noi toți, pentru posteritate”, a scris Cristina Bălan pe Facebook.  

Cristina Bălan, petrecere de ziua gemenilor ei  (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cristina Bălan a născut-o pe fiica ei acasă 

Cristina Bălan a născu-o pe Nadeea Sofia la sfârșitul lunii decembrie 2022Artista a născut acasă, în cadă, după ce rămas cu traume din cauza primei nașteri. Aceasta l-a avut alături pe soțul ei, iar totul a decurs exact așa cum și-a dorit. Acum, Cristina a mărturisit că micuța le-a schimbat total viața ei și soțului ei.

„Trăiesc o perioadă atât de frumoasă, zâmbesc mereu. Chiar vorbeam cu soţul meu că dacă nu erau gemenii care să ne solicite atât de mult aveam deja vreo 5-6 plozi. Treaba merge atât de frumos… Este extraordinar de liniştită, de dragă, pare un copil înţelept, nu ştiu cum să spun”, a declarat Cristina Bălan, anul trecut, în emisiunea „La Măruță”.

„Fetiţa ne-a schimbat viaţa, am o altă vârstă, percep altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de acest copil, sunt mai prezentă, apreciez mai mult totul. Mi-am propus să slăbesc, să ajung la silueta de dinainte de naştere, iau lucrurile uşor.

Nu vreau să demonstrez nimic, vreau să mă simt bine. Rochia o să o iau când o să fiu mulţumită de felul în care arăt. Nu îmi place de mine rubensiană, ca să zic aşa. Într-o zi vom veni în formula completă, să ocupăm toată canapeaua, gemenii sunt foarte energici”, a declarat anul trecut Cristina Bălan.

sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton