Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Bălan, confesiuni despre rolul de mamă. Unde crede că greșește. „Mai am de lucrat”

Cristina Bălan, confesiuni despre rolul de mamă. Unde crede că greșește. „Mai am de lucrat”
9

de Roxana Mirea,

Cristina Bălan a vorbit despre rolul de mamă și a precizat că nu este o mamă perfect, că sunt atât de multe lucruri pe care ar vrea să le facă altfel. N-o deranjează că nu este „mama perfectă, omul perfect sau artistul perfect.” „Mie îmi place treaba asta. Îmi place imperfecțiunea, îmi place vulnerabilitatea. Îmi place factorul urma”, a spus ea.

Cum este Cristina Bălan ca mamă

Cristina Bălan a fost invitată în emisiunea online „Duet cu Alexandra”, de pe canalul de YouTube  theXclusive, unde a mărturisit că nu este mama perfectă și nici nu ar avea cum să fie. Cristina Bălan a câștigat trofeul „Vocea României” în cel de-al cincilea sezon al showului de la Pro TV. Ea și soțul ei, Gabriel Bălan, au doi copii împreună, pe gemenii Toma și Matei, care s-au născut cu Sindromul Down. Cel de-al treilea copil al cuplului este pe drum, pentru că Cristina Bălan este însărcinată în șapte luni.

„Nu sunt o mamă foarte bună. Mai am de lucrat. Mi-aș dori să fiu în atâtea feluri și uneori mă dezamăgesc pe mine, pentru că nu reușesc întotdeauna să am răbdarea aceea de fier. Cred că orice părinte visează să fie prieten cu copilul și să se înțeleagă. Uneori trebuie să fii părinte și să impui limite, iar asta este foarte aiurea. Mie nu îmi place să fac treaba asta, să fiu bossy, să fac pe șefulețul și uneori trebuie.

Copiii au nevoie de limite. Cred în educația cu blândețe, dar nu întotdeauna îmi iese. Uneori mai ridic tonul, îmi ies din pepeni și am reacții de lasă-mă în pace. Aș vrea să fiu tot timpul zen”, a declarat Cristina Bălan, potrivit wowbiz.ro.

cristina-balan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cristina Bălan, însărcinată pentru a doua oară

Cristina Bălan a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată în șase luni. Artista a dezvăluit că ea și soțul ei vor avea o fetiță, care se va numi Nadeea Sofia.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia.

Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”, a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Sursa Foto: captură de ecran YouTube, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton