Homepage  / Recomandări

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei. Cine transmite meciurile

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei. Cine transmite meciurile

de Redactia Tvmania

Ronaldo şi Florinel Coman promit spectacol după ce s-au întors la echipele lor după pauza generată de meciurile echipelor naţionale. Cum pot fi urmărite meciurile din Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo şi celelalte vedete de la Al Nassr, Mane, Brozovic şi Laporte, vor să debuteze cu dreptul în acest sezon din Liga Campionilor Asiei. Ronaldo îşi propune să cucerească acest trofeu, după ce anul trecut nu a reuşit să şi-l adjudece. Al Ain a cucerit competiţia, care a fost şi este transmisă în AntenaPLAY. Al-Gharafa e gata şi ea de debutul din acest sezon de Liga Campionilor Asiei, cu Florinel Coman în prim-plan.

Cristiano Ronaldo a depăşit bariera de 900 de goluri marcate în carieră. Invitat la tragerea de sorţi pentru Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo le-a amintit celor prezenţi că evoluează acum în Liga Campionilor Asiei.

Echipa lui Florinel Coman, Al-Gharafa, o întâlneşte pe Esteghlal, tot din Iran. Liga Campionilor Asiei este transmisă în AntenaPLAY.

Meciurile din Liga Campionilor Asiei pot fi văzute în canalul de sport AS, ce poate fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY. Abonaţii AntenaPLAY vor avea mai multe canale dedicate competiţiei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton