Homepage  / Vedete străine

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit star pe Instagram. Cât ia celebrul fotbalist pentru o postare

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit star pe Instagram. Cât ia celebrul fotbalist pentru o postare
8

de Vasilica Rogozanu,

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo stă pe un munte de bani! Ronaldo a devenit recent starul cel mai bine plătit pentru o postare pe Instagram, depășind-o astfel de Kylie Jenner.

Fotbalistul în vârstă de 38 de ani este plătit cu 1,87 milioane de lire sterline pentru o singură postare sponsorizată, în timp ce Kylie, 25 de ani, câștigă 1,47 milioane de lire sterline pentru fiecare postare, scrie Daily Mail.

Pe contul său de Instagram, fotbalistul promovează adesea, prin postări sponsorizate, pentru un site de sport, o firmă de welness și pentru un serviciu valutar online. Cristiano Ronaldo a crescut enorm în ultimii ani, ca influență pe Instagram: în 2019 lua câte 755.000 de lire sterline pentru o postare.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit star pe InstagramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Fotbalistul are 597 de milioane de urmăritori pe platforma de socializare, în timp ce Kylie Jenner este apreciată de 397 de milioane de urmăritori.

Pe locul trei pe lista celor mai bine plătite celebrități se află un alt fotbalist: argentinianul Lionel Messi, cu 1,38 milioane de lire sterline per postare sponsorizată.

Actrița Selena Gomez urmează îndeaproape, câștigând 1,35 milioane de lire sterline pentru fiecare post, în timp ce actorul Dwayne Johnson este pe locul cinci cu 1,33 milioane de lire sterline.

Starleta Kim Kardashian s-a clasat, de asemenea, în primele zece, pe locul șase mai exact, deoarece câștigă 1,31 milioane de lire sterline per post sponsorizat, în timp ce surorile ei Khloe Kardashian și Kendall Jenner s-au clasat pe locurile nouă, respectiv zece.

Ariana Grande s-a clasat pe locul șapte pe listă, foarte aproape de Kim cu 1,3 milioane de lire sterline pe post, în timp ce Beyonce câștigă 1,08 milioane de lire sterline pentru fiecare postare.

Averea lui Cristiano Ronaldo

Zicala „ban la ban trage” pare, așadar, să i se potrivească perfect fotbalistului portughez: Cristiano Ronaldo a fost desemnat, la începutul lunii mai, de către revista Forbes, cel mai bine plătit sportiv din lume, câștigurile sale anuale din acest an fiind estimate la peste 109 de milioane de lire sterline.

Transferul la echipa de fotbal din Arabia Saudită, de la începutul anului, i-a adus 175 de milioane de lire sterline și l-a readus în fruntea topurilor celor mai bine plătiți, pentru prima dată din 2017 încoace.

Cristiano are cinci copii, iar el și iubita lui, Georgina Rodriguez, ar avea semnat un contract asemănător celor prenupțiale, care îi permite să își protejeze averea, scriu tabloidele britanice.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton