; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristiano Ronaldo a confirmat că iubita lui este însărcinată

Cristiano Ronaldo a confirmat că iubita lui este însărcinată

19 July 2017

La numai o lună dupa ce a devenit tatăl a doi gemeni, născuți de o mama surogat, Cristiano Ronaldo a confirmat că actuala sa iubită, Georgiana, va deveni mamă, informează Dailymail.

Fotbalistul a confirmat vestea într-un interviu acordat publicației spaniole „El Mundo', zvonurile pe această temă existând de ceva timp în presa internațională.

Sportivul a fost întrebat de cei de la El Mundo dacă vestea venirii pe lume a noului bebeluș îl bucură, iar răspunsul acestuia nu a întârziat să apară: „Da, sunt extrem de fericit!'.

Pe lângă confirmarea sarcinii, Ronaldo a declarat că este încântat de noii membri ai familiei, Eva și Mateo: „Sunt minunați!'

Până la confirmarea sarcinii de către celebrul fotbalist, fotografii au surprins burtica Georgianei Rodriguez (23 de ani), însă mama acesteia a negat sarcina speculată de toată lumea.

Cuplul Ronaldo-Rodriguez a început să iasă împreună în anul trecut. Pe lângă gemenii de doar o lună, fotbalistul mai are încă un fiu în vârstă de șapte ani, și el născut de o mamă-surogat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare