; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristian voicu este castigatorul celui de al doilea sezon chefi la cutite

Cristian Voicu este câștigătorul celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite”

16 November 2016

Finala „Chefi la cuțite', pe care Antena 1 a difuzat-o ieri seară, l-a desemnat drept câștigător al marelui premiu de 30.000 de euro pe Cristian Voicu, din echipa gri condusă de chef Florin Dumitrescu.

 

Cristian Voicu este câștigătorul celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite'

Cristian Voicu este câștigătorul celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite'

Emoțiile au fost cu adevărat copleșitoare marți seara la „Chefi la cuțite', emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016. Tensiunea și-a spus cuvântul nu numai pentru cei doi finaliști, Alex și Cristi, ci și pentru chefii care i-au coordonat.

Așteptarea naște mereu speranța că va fi bine, că omul din echipa sa va face o impresie bună și va fi declarat câștigător. Asta au simțit chefii Dumitrescu și Bontea, care de pe margine își coordonau finaliștii.

Cei care au jurizat finala și cele trei farfurii per finalist ajunse la masa lor au fost bucătari cunoscuți din România, cei mai buni în domeniu, care au analizat la sânge aspectul și gustul farfuriilor. Și pentru ca presiunea să fie parcă și mai mare, după starter și main course voturile îi indicau la egalitate pe Alex și Cristian, astfel că desertul a fost elementul care a făcut diferența. Iar Cristian Voicu a fost cel care și-a auzit numele strigat la finalul ediției, urmat de aplauze, șampanie, strigăte de bucurie și îmbrățișări.

[Not a valid template]

„Când am auzit că sunt câștigător m-am bucurat foarte mult. Mi-am dorit enorm să câștig, chiar dacă la un moment dat îmi pierdusem această speranță. Prin minte mi-a trecut că după toate încercările grele și supărările din emisiune, am izbutit și am câștigat. Mi-am împlinit visul și mi-am făcut familia mândră și fericită. Primul lucru după încheierea finalei… mi-am îmbrățișat Cheful, colegii, familia și m-am bucurat alături de ei. A fost un moment superb', a mărturisit acesta.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon „Chefi la cuțite' mai spune că titlul și premiul îl vor ajuta să își împlinească un vis și să se întoarcă acasă, în România. Premiul mă ajută să mă întorc în țară și să încep o nouă viață. Mi-am dorit de mult să ne întoarcem, iar acum a venit momentul', a încheiat acesta fericit.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Alex Bălan și Cristian Voicu se întrec în finala „Chefi la cuțite'

FOTO. Cine sunt semifinalistii „Chefi la cuțite' și ce surpriză a avut chef Dumitrescu

După ultima confruntare între chefi, la „Chefi la cuțite' se aleg semifinaliștii

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare