; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exclusiv in Romania_Sibiu_3215

Cristian Tabără prezintă atracţiile Sibiului la „Exclusiv în România”

26 October 2013

Cea mai dură cursă de enduro extrem din lume are loc la Sibiu, în România. „Red Bull Romaniacs' adună sute de motociclişti din întreaga lume. Cristian Tabără şi echipa “Exclusiv în România” au fost la faţa locului şi aduc sâmbătă telespectatorilor TVR 1  informaţii despre „Romaniaci' şi despre importanţa acestei competiţii internaţionale pentru ţara noastră.

[Not a valid template]

Ediţia “Exclusiv în România” din 26 octombrie îl surprinde pe Cristian Tabără în zona Sibiului, unde descoperă noi obiective, unicate şi atracţii pentru cei interesaţi să viziteze aceste meleaguri. Aflăm astfel, sâmbătă după-amiază, ce alte competiţii mai au loc în regiunea Sibiului şi cunoaştem oameni cu totul deosebiţi. Printre aceştia, Cristian Tabără îl întâlneşte pe unicul boştinar care se încăpăţânează să producă ceară după metode tradiţionale.

Tot în zonă, mai exact la Sibiel, se găseşte un unicat mondial, Muzeul de icoane pe sticlă Pr. Zosim Oancea, singurul muzeu dedicat exclusiv icoanelor pe sticlă şi care găzduieşte cea mai mare expoziţie de icoane pe sticlă din Transilvania existentă astăzi.

Şi tot în ediţia din 26 octombrie, la ora 18.00, Cristian Tabără ne prezintă alţi sportivi ale căror nume merită să fie cunoscute, echipa de oină din Turnu-Roşu, de lângă Sibiu, vicecampioana României.

Despre atracţiile Sibiului, precum şi „ponturi' pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare