; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristian Sanda lansează azi videoclipul piesei “Fii curios”

29 February 2012

Finalistul de la Vocea României' lansează azi, 29 februarie, pe protv.ro, primul său videoclip din carieră la piesa Fii curios', creată de fostul său antrenor Marius Moga.

Este o piesă veselă şi optimistă, care se potriveşte perfect cu felul de a fi a lui Cristian', povesteşte Moga despre piesa pe care i-a făcut-o elevului său.

Mă regăsesc în mesajul pe care îl transmite această piesă, pentru că mă aflu la vârsta la care îmi doresc să aflu şi să încerc să fac lucruri noi. Am început să lucrăm la ea chiar a doua zi după încheierea concursului. M-am bucurat foarte mult că s-a întâmplat lucrul acesta foarte repede. Chiar dacă anul acesta sunt destul de ocupat cu pregătirea pentru examenele în faţa cărora mă aflu, chiar dacă a fost nevoie de multe deplasări Craiova – Bucureşti, mi-am dorit foarte mult să finalizăm cu succes această piesă. Îi mulţumesc foarte mult lui Marius pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat atât în timpul concursului, cât şi după', a spus Cristian.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, iar filmările au durat două nopţi şi două zile.

Am fost uimit de desfăşurarea de forţe care a avut loc în aceste zile. Nu au lipsit bineînţeles nici fazele amuzante. Nu mi-a venit să cred când am aflat că trebuie să intru într-un frigider. Am crezut că e o glumă, dar veţi vedea că nu a fost aşa. Secvenţele filmate printre birouri au fost un adevărat test de rezistenţă fizică. Tot la birouri am căzut şi de pe scaun, spre amuzamentul tuturor', a mai spus Cristian.

Ascultaţi aici un teaser al piesei Fii curios'

http://www.youtube.com/watch?v=_RKmX0KPW3Y
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare