Homepage  / Vedete româneşti

Cristian Mitrea și Ramona Prodea, schimb acid de replici în direct: „Dar lasă-mă puțin să vorbesc”

Cristian Mitrea și Ramona Prodea, schimb acid de replici în direct: „Dar lasă-mă puțin să vorbesc”
8

de Cristina Țapu,

Momente tensionate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Ramona Prodea, soția lui Jorge și Cristian Mitrea au făcut un schimb acid de replici, în direct. Iată ce a declanșat conflictul!

Cristian Mitrea și Ramona Prodea, schimb acid de replici în direct

Ramona Prodea a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea acestuia pentru a discuta despre parcursul soțului său, Jorge, în competiția Survivor All Stars. Ramona a lăudat atitudinea lui Jorge după ce a fost transferat în tabăra Războinicilor și este de părere că se numără printre concurenții care contribuie la binele echipei.

În timp ce încerca să-și spună punctul de vedere, ea a fost întreruptă de numeroase ori de către Cristian Mitrea, care a avut o opinie opusă.

jorge si ramona prodeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Conform lui Cristian Mitrea, Jorge trage de timp și caută tot felul de pretexte pentru a nu intra pe traseu sau pentru a se eschiva sarcinilor aduse. Cu alte cuvinte, face minimul pentru a rămâne în competiție și pentru a fi plătit în continuare.

„Dacă mai vine salariul o săptămână, două, trei și eu aș fi mulțumit. Și eu aș fi recunoscător dacă mă pregătesc să mai stau două, trei săptămâni liniștit. (…)

Bine, trebuie să îți mai și câștigi locul acum, despre asta e vorba. Toți sunt plătiți, dar unii își mai și câștigă locul. Când stai toată emisiunea la gard și în ambulanță nu ți-ai câștigat locul”, a declarat Cristian Mitrea.

La auzul acestor acuzații, Ramona a încercat să-și spună punctul de vedere, doar că a fost întreruptă constant de către argumentele lui Cristian Mitrea.

„Dacă te uiți pe clasament, el e pe la mijlocul clasamentului ca și randament. Din 14 meciuri jucate a câștigat 8. Zmărăndescu, Jador, Moroșanu sunt pe la coada clasamentului. Dar lasă-mă puțin să vorbesc, lasă-mă să vorbesc. (…) Este vorba despre Jorge, așa cum, nu știu de ce, ai zis tu că trebuie să își câștige locul, el chiar a avut 60% randament pe jocurile jucate. (…) El e al treilea după jocurile jucate, după Zanni”, a spus Ramona, vizibil deranjată de atitudinea lui Cristian Mitrea.

Jorge și Ramona Prodea au o poveste tumultoasă de iubire

Jorge formează un cuplu frumos alături de soția sa Ramona Prodea, însă relația lor a fost marcată de multe obstacole și de numeroase despărțiri și împăcări. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivul pentru care a decis să o ceară în căsătorie. 

Concurentul de la Survivor a abordat deschis problemele cu care s-a confruntat în cuplu de-a lungul timpului și nu s-a ferit să dezvăluie adevăratele motive pentru care a cerut-o pe Ramona Prodea de soție.

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori. Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul ca iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici„, a povestit Jorge, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Jorge – PRO TV

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton