; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hrubaru

Cristian Hrubaru, la pupitrul „Cronicii Cârcotașilor”?

22 August 2014

După ani şi ani', cum spune cântecul, Cristian Hrubaru a ales să se despartă de unul dintre elementele care fac parte din imaginea lui: părul lung, strâns în coadă. Schimbarea de look a lui Cristian Hrubaru a avut loc cu foarte puţin timp înainte de împlinirea vârstei de 43 de ani, moment sărbătorit atât acasă, printr-o petrecere surpriză, cât şi în deplasare, într-o minivacanţă în Delta Dunării.

Cristian_Hrubaru (2)

Vedeta de pe afişul Cronicii Cârcotaşilor ar putea începe noul sezon chiar la pupitru!

 

Mi-a luat ceva timp să iau hotărârea asta drastică. N-a fost uşor, după un sfert de secol. Curioasă este, totuşi, reacţia pe care a stârnit-o această schimbare de look. N-am crezut că se inflamează lumea în halul ăsta, m-am tuns doar, n-am aruncat România în război!', spune amuzat Cristian Hrubaru.

Chiar şi cele mai dragi persoane din viaţa vedetei Prima TV au avut ceva de spus despre noua tunsoare: Reacţiile fetelor au fost divine. Soţia mea mi-a spus “semeni cu soţul meu!”, iar Iris, fiica mea, a fost în stare să scoată doar trei cuvinte: “parcă eşti bolnav!” .

Hrubaru

În toamnă, Cristian Hrubaru revine la Prima TV în ceea ce spune ca va fi un sezon plin cu surprize, atât de multe şi bine ţinute în secret, încât nici noi, cei din echipă, nu ştim prea multe. Sunt convins că telespectatorii vor primi noua formulă de la pupitrul Cronicii Cârcotaşilor cu mult entuziasm şi bucurie'.

Până la începerea noului sezon al Cronicii Cârcotaşilor, Hrubaru se ţine de muzică. După debutul' ca actor într-un videoclip al celor de la Trooper, proaspăt tunsul rocker a trecut la microfon, alături de Alin ‘Coiotu Dincă, solistul trupei.

Cronica Cârcotaşilor se întoarce, în această toamnă, cu rubrici binecunoscute, personaje consacrate, surprize şi noi prezentatori. „Ghici cine vine la Cronica!', din 17 septembrie, numai la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare