Homepage  / Televiziune

Cristian Ciaușu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14, și marele premiu de 120.000 de euro

Cristian Ciaușu a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14, și marele premiu de 120.000 de euro
18

de Andra Stana,

Cristian Ciaușu a câștigat marele trofeu „Românii au talent”, sezonul 14, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Cristian a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin interpretarea lui la nai și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa. Care a fost clasamentul final și cine a primit premiul de originalitate.

Finala „Românii au talent”, sezonul 14, a început vineri, 31 mai 2024, la ora 20.30, la Pro TV. În ultima ediție a show-ului, care s-a încheiat după miezul nopții, cei 11 finaliști au oferit momente de neuitat.

Concurenții care s-au luptat pentru premiile puse la bătaie au fost: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre trei 11 concurenți din finala „Românii au talent” 2024 și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. În plus, locul 2 obține un premiu de 20.000 de euro, iar locul 3 pleacă acasă cu 10.000 de euro. Și de această dată, decizia a fost în totalitate a publicului. 

Pavel Bartoș și Smiley au spus „Start vot” cu 15 minute înainte de miezul nopții, după ce toți concurenții și-au prezentat numărul din finala „Românii au talent” 2024.

Cine a câștigat „Românii au talent” 2024

Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia au oferit un spectacol magic, vineri seara, pe scena talentelor.

ana-nuta-romanii-au-talentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Câștigătorul Românii au talent sezonul 14 este Cristian Ciaușu”, au anunțat Pavel Bartoș și Smiley, în uralele juraților și ale tuturor celor prezenți. Așadar, în ultima ediție a show-ului „Românii au talent” 2024, acesta a ridicat trofeul și a primit cecul în valoare de 120.000 de euro.

Cristian CiaușuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 14, Cristian Ciaușu: ”Eram într-o tensiune constantă, dar s-a transformat în încântare. În fiecare zi, am stat în camera de hotel și am repetat ore întregi. Este un triumf al meu și o bornă în cariera mea”.

Cine s-a clasat pe locurile doi și trei în finala „Românii au talent” 2024

Podiumul a fost completat de Ana Nuță, care s-a clasat pe locul al doilea, și de Ansamblul Hecenii, care a ocupat locul al treilea. 

Pe locul 11 este Anastasiia Beaumont, pe locul 10 este VAN, pe locul 9 s-a clasat Eduard Anghelescu, pe locul 8 este Villia, pe locul 7 este Dora Debreczeni, pe locul 6 este Karlos Tănăsucă, pe locul 5 este Calisthenics România, iar pe locul 4, la o mustață de podium, precum a zis și Pavel Bartoș în finala „Românii au talent” 2024, este Emanuel Barica.

Carla Munteanu a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent, sezonul 14

În joc a fost pus și premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. În 2024, acest premiu a mers la Carla Munteanu.

Momentele serii la Românii au talent 2024

Ansamblul „Hecenii” (Golden Buzz de la Andra) a pus stăpânire pe scena talentelor în marea finală „Românii au talent”

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, tinerii din ansamblul Hecenii au încins scena cu un joc dans din Bucovina. Andra: Sunt foarte mândră de ei, m-au făcut să mă îndrăgostesc pe ei, motiv pentru care am apăsat Golden Buzz. Sper din suflet ca oamenii să vă voteze. Îmi doresc să colaborăm și să fim împreună la următorul concert.

Anastasiia Beaumont și Salsa, moment impresionant

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Anastasiia Beaumont a făcut supershow alături de prietenul ei cu patru lăbuțe, pe piesa ”The Man” a lui Caro Emerald. Bobonete: „Dacă va câștiga premiul cel mare, cum va împărți cu Salsa? Bravo, un număr foarte frumos pentru finală”

Dora Debreczeni, moment plin de umor în finala sezonului 14

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Dora Debreczeni a fermecat scena cu multă muzică și umor. Bobonete: ”Mă întreb de unde ai dezinvoltura asta pe scenă. Eu cred că vine din suflet. Ai un suflet atât de curat, mintea frumoasă și ești un model de copil fericit!”

Fenomen al matematicii, Karlos Tănăsucă a dus calculele la un nivel incredibil

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Karlos Tănăsucă a oferit un nou spectacol de istețime matematică. Dragoș Bucur: „Mă uit la tine și încerc să înțeleg cum îți funcționează creierul. Am făcut un mic test și nu am reușit să fac trei calcule, dar tu ai recitat, în același timp, și o poezie. Pentru mine, tu ești un fenomen”

Ana Nuță, interpretare desprinsă din această lume

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, Ana Nuță a încântat audiența cu interpretarea piesei ”Sara pe deal”. Andra: ”Mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost! Fiecare interpretare a ta mi-a intrat la inimă. Ai evoluat extrem de mult. Ești un copil extraordinar”.

Eduard Anghelescu a uimit o țară întreagă cu vocea sa de neegalat

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, Eduard Anghelescu a oferit plin de sensibilitate și emoție pe piesa ”Fix You”, a trupei Coldplay. Andra: „Mă înclin în fața acestui talent. Sper din toată inima să câștigi Românii au talent”.

Emanuel Barica (Golden buzz de la Andi Moisescu), omul pe care arta l-a ajutat să ajungă în marea finală „Românii au talent”

Vineri seara, în finală Românii au talent 2024, Emanuel Barica ne-a transportat în lumea artei pe piesa ”Exit Music (for a film)”.

”Îți doresc din toată lumea ca talentul tău să-ți aducă bucuria de care nu ai avut parte și să-ți umple golurile din suflet”, i-a spus Andra, în timp ce Andi Moisescu a declarat: ”Eu am realizat care este cel mai prețios lucru din lume, deși este atât de simplu. Acest gest este îmbrățișarea mamei”

Villia (Golden Buzz de la Smiley și Pavel), prestație de milioane pe scena talentelor din România

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Villia a interpretat piesa ”Oceanul”, o compoziție proprie. După momentul din finală, Andi Moisescu s-a declarat „plăcut surprins”, iar Dragoș Bucur a recunoscut că este „o seară a revelațiilor”.

Van a demonstrat de ce este un fenomen al rimelor și a pus Pătulele pe hartă

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, VAN a adus pe scenă o compoziție proprie, ”Pătulele pe hartă”. Andra: ”M-am întâlnit cu VAN după semifinală și i-am zis felicitări. El mi-a zis că nu-mi vine să cred că am ajuns în finală. Oamenii apreciază naturalețea”

Cristian Ciaușu, un maestru al naiului în marea finală „Românii au talent”

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Cristian Ciaușu a încins pe scenă, acompaniat de taraf, un spectacol extraordinar la nai.

​Andra: „Nu o să spun foarte multe pentru că mi-am exprimat dragostea față de muzica lui. Balsam pentru suflet a fost. Bravo!”. Bobonete: „Bravo, Cristian! Ne-ai dat peste cap. Să câștige naiul Românii au talent”

Calisthenics România (Golden Buzz de la Mihai Bobonete), show în adevăratul sens al cuvântului, forță și motivație pe scena talentelor din România

Vineri seara, în marea finală Românii au talent 2024, Calisthenics România au oferit un nou spectacol plin de culoare. Bobonete: ”Am avut încredere de la început în voi. În seara asta, ați făcut un show. Sunteți povestea mișto de care avea nevoie sezonul”

Câștigătorii „Românii au talent” din edițiile anterioare

În 2023, trofeul „Românii au talent” a mers la Rareș Prisăcariu. Atunci în vârstă de 7 ani, concurentul a cucerit publicul cu talentul său. Pavel Bartoș și Smiley i-au oferit trofeul și cecul în valoare de 120.000 de euro.

„Mulțumesc!”. Ulterior, într-un interviu pe Facebook, citat de libertatea.ro, el a adăugat: „Sunt foarte bine, sunt foarte emoționat pentru că am putut să dau impresie bună și pentru că oamenii m-au votat. Mă așteptam să fiu votat, dar nu să câștig premiul cel mare de la «Românii au talent», deci nu mă așteptam. Am avut foarte multe emoții și de aceea cred că am transmis foarte mult. Pe toți românii i-aș sfătui să vină la «Românii au talent», pentru că știu că toți au un har”, a completat Rareș Prisacariu.

Adrian Țuțu a fost primul câștigător al show-ului „Românii au talent”. Al doilea a fost Cristian Gog, în timp ce al treilea, Bruno, un dresor de câini. Următorii pe lista premianților au fost Speedcubing, Laura Bretan, Lorelai Moșneguțu, Emil Rengle, Ana Maria Pantaze, Radu Palaniță, Ana Maria Mărgean și Darius Mabda, în anul 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton