; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristian Brancu a avut un invitat surpriză la ziua lui de naştere

12 March 2013

Vedeta Antenei 2 și-a serbat, sâmbăta trecută, ziua de naștere într-un local din centrul Bucureștiului. Moderatorul emisiunilor “Agentul VIP' și “Confidenţial', de la Antena 2, a împlinit, pe 9 martie, 40 de ani, așa că a hotărât să-și serbeze ziua de naștere la Șarpele Roz din București, unde i-a avut alături pe câțiva dintre prietenii săi: Mădălin Voicu, Liza Panait, Ovidiu Lipan Țăndărică, Marcel Pavel, Adina Buzatu, Andrei Duban, George Ivașcu, Mihai Albu și pe nașii de botez ai băiețelului lor, Mirela Albu (Channel Manager Antena 2) și Ion Antonescu.

Printre cei care au ratat petrecerea din motive de sănătate sunt Dan Negru – răpus de o rinosinuzită – și Alice Barb, care a ajuns cu mâna în bandaj după ce una dintre pisicuțele sale a zgâriat-o.

Întâmplarea a făcut că în aceeași seară, la doi pași de masa lui Cristi Brancu, să petreacă și invitații Corneliei Catanga, care în aceeași zi de 9 martie a împlinit 55 de ani.

“Dacă anul 40 din viaţa mea începe aşa, sper că la fel va fi până anul viitor pe vremea asta! Oamenii care mă iubesc mi-au fost alături şi acesta a fost cadoul cel mai important. Iar pentru mine fiecare zi cu Oana şi Teddy oricum e o aniversare”, a declarat Cristi Brancu.

Tortul a fost momentul serii

La miezul nopții, după un recital al Corneliei Catanga, care a făcut dedicații pentru George Ivașcu, Liza Panait și Monica Iagăr, a venit și momentul tortului.

Soția lui Cristi, Oana, a pregătit un tort-surpriză pe care se aflau imagini emoționante: tăieturi cu articole din ziare de la căsătoria lor, de la nașterea băiețelului, copertele cărților scrise de Cristi, precum și imagini din emisiunile “Agentul VIP' și “Confidential', plus textul primului SMS pe care l-au schimbat Cristi și Oana atunci când s-au cunoscut.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare