; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristi Minculescu nu va mai fi solistul trupei Iris

28 August 2012

După ce a cântat timp de 32 de ani alături de colegii săi, solistul trupei Iris a anunțat că se retrage. Informația, apărută inițial ca un zvon, a fost confirmată de un anunț postat pe site-ul oficial Iris.

„Începând cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu părăseşte grupul IRIS. Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Şeicărescu (ex- Direcţia 5, n.r.)', scria în anunțul făcut pe trupairis.ro.

Relațiile dintre Cristi Minculescu și ceilalți membri ai trupei au devenit destul de tensionate după ce solistul a fost supus transplantului de ficat, scrie EVZ.ro.

Într-un interviu acordat jurnalul.ro, soția lui Cristi Minculescu a declarat că decizia lui „nu poate fi nicidecum speculată sau interpretată, pur și simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte'.

Colegii cred că de vină sunt banii…

„E trist că se întâmplă aşa ceva, când pierzi un coleg de formaţie. Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-i mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rock-ului din Romania şi de aceea va merge mai departe. Cu Tony Şeicărescu vom înregistra, cât de curând, o piesă nouă şi până la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!', a declarat liderul formației Nelu Dumitrescu, pentru jurnalul.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare