; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristi Iacob si Gabriela

Cristi Iacob, mărturisiri după 12 ani de căsnicie: „Gabriela mă acceptă și când sunt tâmpit”

03 April 2021

Cristi Iacob și soția lui, Gabriela, s-au căsătorit în urmă cu 12 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Juratul de la „Te cunosc de undeva!' a mărturisit ce admiră cel mai mult la jumătatea sa.

Actorul a povestit, într-un interviu acordat revistei Viva, că și-a cunoscut soția la repetițiile unui spectacol.

„Ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei, de la Constanța. Apoi, la „Dragostea durează trei ani'. Ca să dureze, trebuie mai întâi „îmblânzită scorpia'. Nu ea, eu! Iar chestiunea cu durata e în jurisdicția lui Dumnezeu. Și a faptului că faci un legământ unul către celălalt.  Un legământ e un legământ. Așa cum omul care îl face este om, deci o ființă cu responsabilitatea cuvântului dat', a spus Iacob.

 Vezi galeria foto >

El a mai declarat că nu a considerat niciodată căsnicia o vacanță: „Căsnicia e o cruce, nu e o vacanță. E o taină. Ce bine. O dragoste la prima vedere se poate transforma într-o dragoste la o veșnică vedere', a spus Cristi Iacob despre căsnicia cu Gabriela.

„Dragostea se face, nu se zice. Niciodată n-am fost misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin.

Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie „beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei! Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă', a mai adăugat Cristi Iacob pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare