; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristi Greţcu a cucerit fiordurile norvegiene

09 September 2010

Cât timp românii nu ştiau pe unde să se mai ferească de căldură, Cristi Greţcu, vedeta din „Land of Jokes', îşi petrecea vacanţa alături de familie la mai puţine grade Celsius, şi anume într-un circuit prin ţările nordice.

Am vizitat tone de peisaje, urbane, interurbane şi montane', povesteşte Cristi. 'Cracovia, Varşovia, Stockholm, Trondheim, Bergen, Oslo, Copenhaga, Potsdam, Dresda, Praga şi, tot pe fuga, Bratislava. Mai precis, 17 zile. Dar nu am stat, ci am alergat! Ne-am trezit că participăm la fuga cu bagajul în spinare şi la campionatul de vizitat la normă', glumeşte umoristul atunci când vorbeşte despre acest circuit.

Despre vizita în Norvegia Cristi Greţcu povesteste că a durat cam două zile, dar a fost plină de experienţe unice. 'Am mers pe Drumul trolilor, am văzut gheţarul de la Briskdaal, am traversat fiorduri, mări şi oceane cu ferryboat-ul şi am gustat din plin bucuria peisajului văzut din goana autocarului şi a dormitului cu capul pe scaunul din faţă', povesteşte cu umor Cristi.

'Am apucat şi fenomenul astronomic numit 'Nopţile Albe', care se manifesta pe meleagurile mai nordice, vara, prin faptul că soarele 'uită' să mai apună sau o face foarte târziu şi răsare mult mai devreme. Hehe… acum ceva anişori în urmă, fenomenul se manifestă mereu în România, la Costineşti, Neptun sau pe unde mai aveam spectacole cu colegii', îşi aminteşte nostalgic actorul din 'Land of Jokes'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare