; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Majda

Cristi Brancu a rămas fără colega sa de platou la „Agenția VIP”, Majda Aboulumosha. Motivul pentru care a plecat

08 April 2020

Încă o schimbare în televiziune. Majda Aboulumosha și-a dat demisia de la Agenția VIP (Antena Stars) și este pregătită să se dedice unui nou proiect. Vedeta a făcut anunțul neașteptat pe rețelele de socializare.

Se pare că Majda va prezenta un nou proiect la același post de televiziune alături de Andrei Ștefănescu care, în urmă cu câteva zile a anunțat și el că va pleca de la cârma matinalului pe care îl prezenta de 2 ani. 

„Dragii mei va mulțumesc mult ca-mi sunteți alături, ca ma susțineți si imi doresc sa fiți in continuare. ❤️ De mâine încep un nou proiect alături de @andreistefanescuofficial pe care îl respect și sunt convinsă ca o sa facem tot posibilul sa va aducem zâmbete, informații noi și autenticitate. ♥️ Pentru mine proiect înseamnă mulțime' , niciodată nu o sa-mi asum un merit total, înseamnă multe inimi adunate, de la cel mai mare la cel mai mare, nu am spus cel mai mic pentru ca nu exista, de cele mai multe ori oamenii care stau in spatele camerelor fac totul sa meargă atât de bine și noi sa incercam sa ajungem la inimile voastre!', a scris Majda pe Facebook.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare