; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristi Borcea are planuri mari Mai vreau un copil, al zecelea, dar numai cu Valentina” (2)

Cristi Borcea are planuri mari: „Mai vreau un copil, al zecelea, dar numai cu Valentina”

19 April 2021

Cristi Borcea are 51 de ani și nouă copii, dar fostul șef de la Dinamo nu se lasă. Își dorește și al zecelea copil și tot cu actuala lui soție, Valentina Pelinel, alături de care mai are un băiat și două fete.

Borcea a făcut această declarație, în weekend, la „Poezie și delicatețuri', emisiune prezentată de Mircea Dinescu la Prima TV. 

În patru ani de pușcărie am făcut patru copii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace', a declarat Cristi Borcea.

 Vezi galeria foto >

9 copii cu 4 femei

Cu prima lui soție, Cristi Borcea are doi băieți și o fată: Patrick (22 ani), Melissa (17 ani) și Angelo (17 ani). Cu Alina Vidican, Borcea are un băiat și o fată, George Alexandru (8 ani) și Gloria (5 ani).

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fată, Andreina Carolyn Christine (12 ani).

Valentina Pelinel, ultima soție, i-a dăruit lui Borcea până acum trei copiii: un băiat Milan (4 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, de 2 ani și 2 luni, scrie Libertatea.

Ce a declarat Valentina despre o posibilă sarcină

 În ton cu declarațiile soțului ei, din emisiunea lui Mircea Dinescu, Valentina Pelinel a pus și ea pe Instagram o fotografie sugestivă, în care Cristi Borcea îi ține mâinile în jurul taliei. Gestul nu a scăpat necomentat de fani:

“Vine bebe?! E puțin sugestivă poza și mâinile pe burtica ei!”, a scris cineva, iar răspunsul Valentinei a venit rapid: “Nu e bebe”.

Tot această imagine a adus și alte comentarii:

“Valentina ești superbă! Și domnul Borcea, dar pare prea transformat”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare