; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristinaciobanasu_oficial_20210208_1

Criss şi Vlad, primul interviu după despărţire, în emisiunea „CulTour”

08 February 2021

 

Zilele trecute, vestea că după nouă ani de relaţie, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au decis să meargă pe drumuri diferite a luat prin surprindere pe toată lumea.

Decizia a fost una foarte greu de luat, dar după ce au cântărit bine lucrurile, cei doi şi-au anunţat prietenii pe reţelele de socializare, acolo unde, de altfel, i-au ţinut la curent cu toate noutăţile din vieţile lor. Astăzi, de la 17.30, în emisiunea CulTour de la Happy Channel cei doi vor acorda primul interviu după despărţire, răspunzând sincer întrebărilor primite în social media în această perioadă.

 

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Criss și cu mine ne-am despărțit', a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, iar Criss a completat: „Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni'.

Chiar dacă le-a fost foarte greu, cei doi actori au preferat să rămână transparenţi, aşa cum au fost dintotdeauna şi să fie ei cei care dau vestea:

„O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi!'

. Şi pentru că imediat după anunţ au primit sute de mesaje cu întrebări pe reţelele de socializare, cei doi au hotărât să acorde primul interviu în emisiunea pe care chiar ei o prezintă la Happy Channel, CulTour. Astfel, astăzi de la ora 17.30, Criss şi Vlad vor răspunde sincer întrebărilor primite din partea publicului.

Cei doi actori vor putea fi urmăriţi în continuare atât pe Happy Channel, în fiecare zi, de la 17:30, în cadrul emisiunii CulTour, cât şi în cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare