; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Criss și Vlad din „Pariu cu viața” au lansat „Cine ești?”

13 November 2012

Criss și Vlad, protagoniștii din „Pariu cu viața', , serial nominalizat anul acesta la Premiile TVmania, fac un nou pas în cariera lor muzicală. Cei doi au lansat piesa „Cine ești', primul single din cariera lor solo. Piesa a fost compusă de Ionuț Radu aka John Puzzle, împreună cu Marius Dan Radu.

Lansarea a creat o adevărată isterie pe paginile oficiale de Facebook ale serialului de la Pro TV și ale trupei LaLa Band. Astfel, în mai puțin de 10 zile, s-au strâns aproximativ 100 de mii de vizualizări ale clipului.

Prima noastră piesă ni se potrivește foarte bine, ne-a plăcut mult amândurora, încă din momentul în care am ascultat primul draft. Contează foarte mult faptul că formăm un cuplu și în viața de zi cu zi, pentru că asta ne face să simțim fiecare piesă diferit, la o intensitate mult mai mare. Suntem doi tineri îndrăgostiți  care împărtășesc tot felul de momente împreună și care fac cu pasiune, atât actorie, cât și muzică',  a declarat Criss.

Piesa Cine ești?' este o baladă emoționantă, compusă special de John Puzzle, pentru mine și Criss. Până în momentul acesta, în nici două săptămâni de la postarea pe youtube, Cine ești?' a ajuns să aibă 90.000 de vizualizări.' a declarat Vlad.

Votează și TVmania te premiază!

Aici puteti asculta single-ul Criss si Vlad – Cine ești?:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare