; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Criss și Vlad au sărbătorit cinci ani de relație ce cadouri și au făcut (1)

Criss și Vlad au sărbătorit cinci ani de relație: ce cadouri și-au făcut

22 March 2017

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, protagoniștii iSerialului Când mama nu-i acasă' (Happy Channel), au aniversat 5 ani de când formează un cuplu.

 Vezi galeria foto >

Cei doi tineri s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit, iar de atunci trăiesc… o iubire ca în filme. La aniversarea lor de 5 ani, Vlad a surprins-o pe Criss cu un buchet de flori impresionant și un tort. Totodată, cei doi și-au făcut un cadou cu o simbolistică specială.

Anul acesta am sărbătorit cei 5 ani de relație cu un film romantic, Frumoasa și bestia', cu un buchet superb de flori și un cadou extrem de emoționant. Ne-am dăruit unul altuia brățări identice ce simbolizează promisiunile de iubire infinită pe care ni le-am făcut. 

Am împlinit 5 ani de momente frumoase, iubire, răbdare și întelegere, așa că am sărbătorit și cu un tort de ciocolată cu fructe, ca sa ne fie cât mai dulce viața împreună :)', spun Criss și Vlad.

iSerialul Când mama nu-i acasă' se difuzează de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica de la 19:00 la 20:00, pe Happy Channel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare