Homepage  / Știri

Crina Abrudan se mută la Londra pe perioada Jocurilor Olimpice

Crina Abrudan se mută la Londra pe perioada Jocurilor Olimpice

de Redactia Tvmania

Crina Abrudan pleacă la finalul lunii iulie la Londra. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 le va aduce românilor toate informaţiile relevante despre Jocurile Olimpice 2012.

Au mai rămas mai puţin de trei săptămâni până la începerea celui mai aşteptat eveniment sportiv al anului: Jocurile Olimpice 2012. Capitala Regatului Unit al Marii Britanii va găzdui în acest an evenimentul, iar românii vor avea acces la toate informaţiile importante, numai urmărind programele Antenei 1, Antenei 3 si GSP TV.

Impreună cu Gabi Bălaşu de la Antena 3 si Magda Bucur, reporter special al Observatorului, Crina va realiza multe transmisii în direct, ştiri şi reportaje, astfel încât telespectatorii să fie în permanenţă informaţi despre evoluţia sportivilor români în competiţie, dar nu numai.

Ediţii speciale la GSP TV

În plus, Crina Abrudan va fi şi gazda unor ediţii speciale transmise din studioul GSP TV pe care postul de televiziune îl amenajează special la Londra pe durata Olimpiadei.

“Sunt foarte încântată că voi ajunge acolo. Este o provocare din punct de vedere profesional si am emotii, pentru că ştiu că nu va fi uşor. Sunt perfecţionistă şi îmi doresc să iasă totul foarte bine”, a declarat Crina Abrudan.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton