; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

R. Kelly 12 Nights Of Christmas   Brooklyn, New York

Crime + Investigation transmite în premieră faimosul documentar despre rapper-ul american R. Kelly

07 February 2019

Crime + Investigation® prezintă în exclusivitate din 6 februarie miniseria „Victimele lui R. Kelly' (Surviving R. Kelly) care arată poveștile persoanelor care au fost afectate de cunoscutul cântăreț de R&B. În fiecare miercuri, de la ora 22:00, victimele vor ieși în față și vor spune adevărul despre viața de playboy a lui R. Kelly, presărată cu zvonuri despre posibile abuzuri și pedofilie.

În ciuda dovezilor existente și a numeroșilor martori, acesta nu a fost niciodată afectat de nicio acuzație. Pentru prima dată, supraviețuitorii și oameni din cercul de prieteni al lui R. Kelly vin cu noi acuzații despre abuzurile sexuale, mentale și fizice la care artistul și-a supus victimele.

Documentarul va prezenta adevărata poveste a controversatului R. Kelly din 1970 până în prezent și va cuprinde peste 50 de interviuri, inclusiv cu activista pentru drepturile civile Tarana Burke, muzicienii John Legend și Sparkle, gazda unui talk-show și fostul DJ Wendy Williams, fosta soție Andrea Kelly, fosta iubită Kitti Jones, frații Carey și Bruce Kelly și mulți alții.

Un trailer al faimosului documentar, transmis și în America de televiziunea Life, poate fi urmărit la următorul link.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare