; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luka Magnotta (1)

Crime + Investigation are, de astăzi, un nou documentar: „Sex, faimă și crimă”

22 June 2015

Astăzi, 22 iunie, la orele 00:00, Crime + Investigation™ (CI) va începe săptămâna cu un documentar difuzat în premieră: „Sex, faimă și crimă'.

[Not a valid template]

Documentarul dezvăluie viața scandaloasă a lui Luka Magnotta, acuzat de o serie de infracțiuni incredibile și intens mediatizate. Printre crimele făcute de el se numără uciderea și dezmembrarea lui Jun Lin, de 33 de ani, înregistrarea video a crimei și trimiterea unor bucăți din corpul victimei la școli și sedii ale unor partide politice, chiar înainte de a se urca într-un avion și a dispărea. Când a fost descoperită fapta, o urmărire internațională a început pe numele lui Luka Rocco Magnotta.

Documentarul este format din interviuri cu experții și jurnaliștii de investigație care dezvăluie cum Magnotta s-a folosit de platformele de socializare pentru a-și satisface obsesia de celebritate.

Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare