; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Credeai că le ştiai pe toate? Iată câteva diete extreme ale vedetelor

22 January 2013

Slab, gras, slab, gras. Pentru unele actriţe şi unii actori, lupta cu kilogramele se poate traduce cu un joc de yo-yo. Vedetele de la Hollywood ţin diete de când lumea, dar unele dintre ele pot fi chiar mortale.

Specialiştii în nutriţie spun că o cură de slăbire nepotrivită poate şubrezi sistemul imunitar. Lipsindu-i mâncarea adevărată, a declarat un expert în lupta cu kilogramele în plus din Cetatea Filmelor citat de National Enquirer, corpul începe să consume din propria masă musculară.

angelina

Picture 1 of 7

Mereu pe fugă între platourile de filmare şi cei şase copii ai ei, Angelina Jolie a ajuns să fie extrem de slabă, iar apropiaţii ei cred că a ajuns să cântărească nici mai mult nici mai puţin de 44 de kilograme. Motivul? Logodnica lui Brad Pitt uită pur şi simplu să mănânce. Raportat la înălţimea ei, actriţa în vârstă de 37 de ani ar trebui să aibă cel puţin 58 de kilograme. “E numai piele şi os. Şi-a pierdut formele feminine. Trebuie să se îngraşe şi să facă mult sport pentru a recâştiga tonusul muscular”, a spus un doctor citat de National Enquirer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare