; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Db weiss david benioff

Creatorii serialului „Urzeala tronurilor” au deja un proiect nou, un serial făcut tot de HBO

20 July 2017

David Benioff și D.B. Weiss, creatorii serialului de la HBO „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones', vor face un nou serial, „Confederate', o distopie care rescrie Războiul de Secesiune american.

Fanii „Urzelii tronurilor' îi știu bine pe David Benioff și D.B. Weiss, cei doi creatori care au adaptat seria de romane „Cântec de gheață și foc', a lui George R.R. Martin.

Și unul și celălalt au anunțat că nu se vor implica în spin-off-urile la care se lucrează. Dar asta nu înseamnă că au încheiat relația de dragoste cu HBO. Cei doi vor continua să lucreze cu televiziunea americană, iar „Deadline' a aflat și detaliile noului proiect, „Confederate'.

Povestea se va derula în Statele Unite, într-un viitor nu foarte îndepărtat, dar alternativ. Un viitor distopic în care Sudul a reușit să-și păstreze independența față de Nord, după ce a câștigat războiul, protejându-și industria și comerțul cu sclavi. Serialul ne va prezenta politicieni, proprietari de sclavi și sclavii lor, rebeli, jurnaliști, răufăcători și familii obișnuite, totul pe fondul tensiunilor care vor exista în continuare între Confederație, din Sud, și Uniune, din Nord.

„Suntem încântați să putem continua relația cu Dan și David. Și știm că vor face încă un serial unic și ambițios', a declarat Casey Bloys, șeful de programe de la HBO, pentru „The Hollywood Reporter'.

Weiss și Benioff își aduc și ajutoare. Pentru scenariul noului serial, i-au cooptat pe Nichelle D. Tramble („The Good Wife') și pe Malcolm Spellman („Empire').

„Discutăm despre «Confederate» de ani de zile. Inițial, ne gândeam la un lungmetraj. Dar experiența noastră cu «Urzeala tronurilor» ne-a convins că numai HBO ne poate furniza suportul necesar pentru o asemenea poveste. E drept că nu vom avea dragoni și nici Umblători Albi în acest serial, dar vom crea o lume cu totul nouă', au declarat David Benioff și D.B. Weiss.

Producția pentru „Confederate' ar trebui să înceapă după filmările sezonului 8 din „Urzeala tronurilor', pentru a fi difuzat în 2019, de HBO.

Sursa foto: http://variety.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare