Homepage  / Vedete româneşti

Power Couple România, 7 februarie 2024. CRBL și Elena au fost eliminați. Primele declarații

Power Couple România, 7 februarie 2024. CRBL și Elena au fost eliminați. Primele declarații
16

de Roxana Mirea,

CRBL și Elena sunt primul cuplu eliminat de la „Power Couple România – La bine și la greu”. În ediția de miercuri, 7 februarie 2024, după recalcularea punctelor și a sumelor avute, Daiana Anghel cu Sorin Gonțea au fost al doilea cuplu în pericol de eliminare. În urma voturilor, s-a decis cine trebuie să părăsească show-ul. Iată ce au declarat CRBL și soția lui.  

CRBL și Elena, primul cuplu eliminat de la „Power Couple România” 

O nouă ediție a emisiunii „Power Couple România” a fost difuzată aseară, 7 februarie 2024, la Antena 1, iar cuplurile au trecut printr-o probă decisivă și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei. 

Astfel, după recalcularea punctelor și a sumelor avute, cuplurile care au intrat la eliminare au fost formate din CRBL cu Elena și Daiana Anghel cu Sorin Gonțea. 

Așadar, celelalte cuplurile au fost nevoite să voteze pe cine vor să salveze și pe cine vor să elimine. 

Primii care au fost nevoiți să voteze au fost Tudor și Anamaria, însă ei nu erau deciși. Anamaria era foarte apropiată de Elena, iar Tudor ar fi vrut să rămână Sorin. În cele din urmă, Anamaria l-a lăsat pe soțul ei să voteze, așa că votul lor pentru salvare a plecat spre Daiana Anghel și Sorin Gonțea. 

În continuare, cuplurile care au votat pentru CRBL și Elena au fost Lino cu Delia, Oana cu Radu. Cosmin cu Eliza Natanticu, Roxana Blenche cu Cătălin, Emi cu Mădălina și Cristi Iacob cu Gabriela au votat pentru Sorin Gonțea și Daiana Anghel. 

 Așadar, cuplul format din CRBL și Elena a fost eliminat de la „Power Couple România – La bine și la greu”. 

CRBL și Elena, primul cuplu eliminat de la „Power Couple România”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

CRBL și Elena, după ce au fost eliminați de la „Power Couple România” 

După ce s-a dat verdictul, lacrimile au curs pe fețele concurenților. Chiar și Dani Oțil a plâns în momentul în care a vorbit despre CRBL și Elena.  

„Suntem dezamăgiți, dar și împăcați, în același timp. Îmi pare foarte rău că nu pot să mă mai joc pentru că, la cum au fost probele până acum, ce urmează mi se pare wow”, a declarat CRBL.  

Concurenții și-au luat la revedere printre lacrimi de la CRBL și soția lui. Mulți au regretat plecarea lor.  

Mai sunt de rezolvat lucruri. Mi-aș fi dorit să ne mai jucăm un pic, dar sunt foarte mândru de tine și de traseul nostru aici, așa cum a fost, scurt”, i-a spus CRBL soției lui.  

„Este prima oară, din toate show-urile din care am făcut parte, când sunt eliminat. Niciodată nu am fost eliminat. E un sentiment nou, e o lecție a mea. Știu să pierd, nu judec pe nimeni, nu port ură. Mai avem o ultimă probă acasă, în care trebuie să îi povestim Alessiei. Are încă un motiv să înțeleagă că trebuie să înveți să pierzi ca să știi ce înseamnă câștigul”, a mai declarat CRBL.  

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton