; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CRBL şi Crina Mardare, invitaţi speciali în “Pariu cu viaţa”

19 September 2011

Cei doi artişti au fost invitaţi pe platourile de filmare de la Pariu cu viaţa' să-şi joace propriile roluri, în calitate de membri ai juriului, în cadrul unui concurs de muzică. Aceştia vor apărea în episodul de azi, 19 septembrie.

Rolul meu a fost să fiu un membru din juriu şi să asistam la un casting cu nişte puşti talentaţi care aveau să-şi arate abilităţile de cântăreţi, dar şi de dansatori. La un moment dat m-am ridicat şi am urcat pe scena lângă o concurentă şi am început să dansăm împreună. Aşa am simţit atunci', a spus CRBL, DJ-ul ProFM.

Aceşti adolescenţi sunt deja profesionişti, îi cunosc pe mulţi dintre ei de când erau mici, le-am urmărit evoluţia de-a lungul timpului. Nimic nu a fost întâmplator în destinul lor, aceşti copii muncesc demult, studiază muzica, cântă la un instrument, dansează, studiază arta actorului, sunt talentaţi, ambiţioşi şi extrem de motivaţi să dea bătălia cea mare, apariţia în acest serial. Proiectul mi se pare extrem de modern, actual, mă refer la scenariu, muzică, abordare. Totul este foarte real, o poveste de viaţă adevărată, cu bune şi rele, suişuri şi coborâşuri, exact ca în viaţă!', a spus Crina Mardare, mama lui Bubu, care face parte din trupa LaLaBand'.

Tot azi în Pariu cu viaţa', începe căutarea copilului pierdut al Marei Anghel (Carmen Tanase), o soţie şi o mamă devotată care trece  prin momente dramatice şi care va fi nevoită să-şi găsească puterea să meargă mai departe şi să lupte pentru sănătatea Ancăi, fiica ei cea mică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare