; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CRBL şi Bendeac dansează la bară, Monica jurizează

12 March 2013

Preselecţiile pentru “România Dansează”, ce va debuta pe 17 martie la Antena 1, au adus zi de zi în faţa celor trei juraţi zeci de persoane dornice să demonstreze că au dansul în sânge. Inspiraţi de dansurile concurenţilor, juraţii au trecut de nenumărate ori de partea cealaltă a scenei pentru a încerca şi ei sau a da un pont.

Astfel, Mihai şi CRBL au încercat tot felul de dansuri pe scena “România Dansează”, dar de departe cea mai grea probă a fost dansul la bară. După ce un concurent şi-a făcut numărul…la bară, băieţii au profitat şi, în pauză, au încercat şi ei nişte scheme. Dacă au reuşit sau nu să o impresioneze pe Monica, rămâne însă de văzut.

ms_010313_rd_0009

Picture 1 of 4

Monica Petrică, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. România Dansează' are la bază formatul Got To Dance', program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Dacă CRBL şi Monica Petrică vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu.

Citeşte şi:

FOTO: Uite cum i-a mulţumit Bendeac unei coregrafe, la România dansează'

Monica Petrică frânge inimi la România Dansează'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare