; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CRBL şi Adda îl aduc pe “Petre”, la “Cronică” (FOTO)

12 December 2012

Cârcotaşii de la Prima TV au invitat la „Cronicuţă' o bătrânică şi un eschimos, pentru a afla cum a decurs procesul de vot în România şi Groenlanda. Dacă la noi în loc de mici şi bere, alegatorii au plecat acasă cu bici şi mere, în Groenlanda eschimoşii s-au dus la votare cu Autocarul Gheţurilor, pus la dispoziţie de Dragnea… al lor, nu al nostru. 

De la politică, Mişu şi Dezbrăcatu trec la dans. Nu, nu se unduiesc pe acorduri muzicale, ci vă arată pentru cine va dansa Nicoleta Luciu în următorul sezon „Dansez'. Cazul umanitar are legatură cu Kinga, iar coregraf va fi Jolt Jap Jap.

Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu l-au invitat în platou pe domnul Galileo Galaţi, autor a peste trei invenţii mondiale, 257 de inovaţii judeţene şi una comunală. În ce constau toate aceste invenţii, aflaţi urmărind „Cronica Cârcotaşilor', în această seară, la Prima TV.

Nu vor lipsi nici rubricile „Binterviu', în această săptămână cu Alex Velea şi Andreea Bănică, „Top Ruşinică' sau materialul realizat de Dezbrăcatu, dar şi rubrica „Vocea Poporului' cu Alexa Niculae, fosta concurentă de la „Megastar'. La finalul ediţiei, CRBL şi Adda vă spun pe acorduri muzicale cine este „Petre'.

Aşadar nu rataţi „Cronica Cârcotaşilor' în această seară, de la ora 20:30, al Prima TV.

crbl-si-adda

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare