; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crbl 1

CRBL a revenit la prima dragoste, breakdance-ul

13 September 2016

CRBL, pe care îl veți putea vedea, de mâine seară, de la ora 20.30, în postura de jurat al show-ului Next Star', și-a îmbogățit în această vară impresionanta colecție' de tatuaje de pe brațe.

crbl

Unul dintre ele îl reprezintă pe Sf. Mihail, pentru că al doilea meu prenume este Mihail, un altul este o pereche de ochelari de snowboard, sport pe care-l practic din 2008. De asemenea, am completat un tatuaj mai complex, care conținea deja ceasul de buzunar și butonii indispensabili unui gentleman, cu trabucul, cutter-ul pentru trabucuri și paharul de coniac', spune CRBL.

Juratul de la Next Star' mai are o veste pentru fanii săi. După șapte ani de pauză, s-a reapucat de breakdance: Am revenit la prima mea dragoste, breakdance-ul. Am început deja antrenamentele și totul merge foarte bine. I-am auzit pe mulți spunând despre mine «nu mai poate bătrânelul'!». Le voi demonstra că nu-i așa', mai spune artistul.

Telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea pe CRBL  începând de joi, 15 septembrie, alături de Pepe, Alina Eremia și Dorian Popa, în postura de jurat al celui de-al șaptelea sezon al show-ului Next Star', prezentat de Dan Negru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare