Homepage  / Vedete româneşti

CRBL, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat. Care este starea lui de sănătate

CRBL, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat. Care este starea lui de sănătate
7

de Roxana Mirea,

CRBL a fost transportat la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe o stradă din orașul Hațeg. Accidentul s-a petrecut ieri, 6 august, iar artistul a făcut și primele declarații despre starea lui de sănătate.  

CRBL, implicat într-un accident rutier 

CRBL a fost dus la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier în județul Hunedoara. Artistul, care conducea o motocicletă, a intrat în depășirea unei coloane de mașini. Starea actuală de sănătate a artistului este stabilă şi nu necesită intervenţii chirurgicale. El a suferit fracturi costale și o lovitură la coloană, dar nu gravă. Dacă nu apar complicații, el va fi externat astăzi, 7 august, potrivit observatornews.ro. 

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară  a unei coloane de mașini aflate în  așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul  Caraș-Severin, care se deplasa în fața sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii  conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, este comunicatul transmis de poliţe.  

crbl-implicat-intr-un-accident-rutier-Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La câteva ore după accident, CRBL a spus că este sub supraveghere medicală, nedorind să ofere alte detalii.  

Încă sunt sub supraveghere medicală, atât pot să vă spun. Mai mult nu am ce să spun, că nu știm, avem foarte multe semne de întrebare”, a declarat CRBL, pentru cancan.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton