; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CRBL nu se lasă și revine la „Te cunosc de undeva!”

19 July 2012

Show-ul care a fãcut deliciul publicului timp de zece ediţii revine în toamnã la Antena 1. Cu machiaje speciale, riduri în plus sau în minus, peruci, burtă falsă, barbă sau mustaţă, concurenţii au fost de cele mai multe ori de nerecunoscut. Câştigãtorul primului sezon – CRBL, dar şi Lora, Maria Buzã şi Jorge au prins atât de tare gustul transformãrilor spectaculoase, încât nu au putut sta departe de show şi le dau din nou întâlnire românilor în faţa micilor ecrane.

CRBL, Lora, Maria Buzã şi Jorge s-au ataşat tare de „Te cunosc de undeva!' și, pentru cã şi-au dorit atât de mult sã continue, telespectatorii se vor reîntâlni cu ei în aceastã toamnã, în cel de-al doilea sezon al show-ului. În plus, patru noi concurenţi se vor întrece în atitudine şi machiaje speciale la „Te cunosc de undeva!'.

Transformările spectaculoase la care au fost supuşi cei opt concurenţi – vedetă, dar şi invitaţii speciali par să fie reţeta succesului show-ului „Te cunosc de undeva!'. Pe parcursul celor 10 ediții, concurenţii au trecut prin schimbări uluitoare, care au reuşit să surprindă deopotrivă publicul şi juriul emisiunii.

Cei opt concurenţi s-au luptat ediţie de ediţie pentru a-şi demonstra calitaţile, iar CRBL a fost alesul publicului și câștigătorul primului sezon. Personajul care i-a adus voturile publicului și marele premiu de 15.000 de euro a fost Puff Daddy, după ce telespectatorii l-au putut vedea la Antena 1 în roluri precum cele ale lui Dan Spătaru, Tina Turner, Sofia Vicoveanca sau Julio Iglesias.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare