Homepage  / Vedete româneşti

CRBL, noi declarații despre relația cu Olga, o tânără de doar 23 de ani: „Cifrele din buletin sunt doar pentru cei care uită ce vârstă au”

CRBL, noi declarații despre relația cu Olga, o tânără de doar 23 de ani: „Cifrele din buletin sunt doar pentru cei care uită ce vârstă au”
13

de Cristina Țapu,

CRBL și soția sa, Elena, au decis să pornească pe drumuri separate în urmă cu doar câteva luni. Artistul s-a afișat deja alături de o altă femeie, o tânără în vârstă de doar 23 de ani. Iată ce spune CRBL despre noua sa relație!

CRBL, noi declarații despre relația cu Olga

CRBL a comentat recent despre atenția intensă acordată noii sale relații cu Olga Guțanu. După apariția imaginilor cu el și Olga în mediul online, artistul a fost întrebat la un eveniment monden despre perspectiva sa asupra mediatizării acestei relații. La eveniment, CRBL a fost întrebat despre noua sa relație, un subiect care a captat recent atenția publicului.

olga 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Este foarte frumoasă viața, mai ales dacă ne-am trăi-o pe a noastră, nu pe a altora. Nu poți controla nici presa, nu poți controla nici oamenii. Fiecare crede ce vrea, fiecare își imaginează ce vrea. Eu îmi văd de viața mea, mult mai simplu. Merg înainte cu ziua de mâine, nu mai pot pleca urechea, de fiecare dată, la tot ce apare. Este evident că uneori sunt deranjat, dar experiența aceasta, de 20 de ani, mă face să trec mult mai ușor”, a declarat CRBL, conform Spynews.

crbl-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

„E foarte simplu, cifrele din buletin sunt doar pentru cei care uită ce vârstă au. Tot ce ar trebui să facem, ar trebui, din punctul meu de vedere, să uităm că există trebuie. Hai să trăim cum simțim, pentru că este mai simplu și mai ușor și să nu mai plecăm urechea la ce spune mama, tata, prietenii, vecinii, pentru că asta este doar părerea lor. Eu sunt mult mai simplu ca om, trăiesc cu ziua de mâine, așa cum spus. Fac ce simt, dacă plac, bine, dacă nu plac, iar bine”, a concluzionat artistul.

CRBL și Elena au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care o au împreună

Domnișoara de 23 de ani despre care se zvonește că este iubita lui CRBL este din Republica Moldova. Ea se numește Olga Guțanu și a fost finalistă la un concurs de miss în Bușteni în 2022. Olga este fotomodel și este foarte activă pe platformele de socializare, acolo unde nu ezită să pozeze provocator.

CRBL a anunțat, la începutul lunii aprilie, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Instagram, că el și soția sa, Elena au luat decizia de a se despărți. Cei doi au luat în calcul toate variantele pentru a-și menține relația, însă în cele din urmă au decis să pornească pe drumuri separate, spre binele propriu și al copilului pe care îl au împreună.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton